Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Playtech Playtech,
Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, scandal pe averea cantaretei. Ce s-a intamplat cu casa artistei

Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu . continuă pe Playtech

SOC: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES, sotul Ilenei Ciuculete?! ABIA ACUM s-a AFLAT ADEVARUL! Acesta este FILMUL TRAGEDIEI

Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde.

Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au avut o relatie extrem de frumoasa la exterior, asa cum au sustinut gurile rele dupa moartea Ilenei. Se pare ca lucrurile dintre ei au fost cuprinse intotdeauna de compromisuri. Cu toate astea, Ileana s-a casatorit din dragoste cu omul langa care a stat mai bine de 23 de ani.

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa .

Prima reactie a lui Vivi, presupusa iubita a lui Cornel Gales, dupa ce a aflat ca acesta a murit: Sunt disperata

Din nefericire, s-a confirmat informatia potrivit careia Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident rutier in Spania. Viviana, sefa si presupusa iubita a barbatului, a declarat ca acesta a incetat din viata. Cornel Gales a murit intr-un accident de masina in Spania Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici .

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Informatii despre vaduvul Ilenei Ciuculete

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremuratoare pe retelele de socializare. Vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. UPDATE Viviana, femeia care ii era sefa si iubita lui Cornel Gales, a confirmat pentru wowbiz. ro ca barbatul a murit: Din pacate, s-a .

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Fratele Ilenei Ciuculete, dupa ce Cornel Gales a murit: Fiecare cum isi asterne asa doarme

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul acesteia, Cornel Gales, a intrerupt toate legaturile cu familia artistei. Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a ramas sa aiba grija de mama artistei, a.

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

Ce a postat ultima data Cornel Gales pe contul de Facebook. Fostul sot al Ilenei Ciuculete era trist si abatut

Cornel Gales s-a stins din viata si a lasat in urma lui numai durere in sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata la 60 de ani, dupa ce masina la volanul careia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )