Libnet.ro
UNICEF

21:45

Corneliu Vadim Tudor, candidat de cinci ori la Presedintie

Antena3 Antena3,
Corneliu Vadim Tudor, candidat de cinci ori la Presedintie

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician si jurnalist, a fondat Partidul Romania Mare, a infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti, din care volume de poezie si publicistica, si a candidat de. continuă pe Antena3

Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor, incetat din viata luni la varsta de 65 de ani, a publicat cu cateva ore inainte de moarteo dezvaluire despre Simona Halep.

Funar: Nu-mi vine sa cred ca Corneliu Vadim Tudor nu mai e printre noi

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaratii controversate: Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaproste ca nu i-am tras si doua palme in direct

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara la Spitalul Militar din Bucuresti. El era cunoscut pentru declaratiile controversate pe care le facea in public, unele dintre ele aducandu-i si procese de calomnie, cum a fost cazul Ancai Carcu, pe care a facut-o prostituata in repetate randuri. De asemenea, pe jurnalistul Liviu Mihaiu l-a facut haimana. Nu de putine ori, televiziunile au fost amendate pentru declaratiile sale.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )