Libnet.ro
UNICEF

15:00

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Antena3 Antena3,
Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor. continuă pe Antena3

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Acesta a publicat pe Facebook, in urma cu o saptamana, o poezie despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut Tribunul o premonitie? Ultimul sau poem publicat: Hai, Moarte, sa bem o cafea!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Reactia lui Gigi Becali, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a spus, dupa ce a citit poemul Ultima cafea scris de Corneliu Vadim Tudor, ca Vadim Tudor a fost un om mandru, care si-ar fi dorit ca moartea sa il trateze diferit.

Gheorghe Funar, reactie scandaloasa la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

Oana Zavoranu, dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Oana Zavoranu a declarat, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, ca se impacase cu politicianul, in secret si ca ultimele cuvinte ale fondatorului PRM catre ea au fost te iubesc, fata mea desteapta.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )