Libnet.ro
UNICEF

12:00

Corneliu Vadim Tudor confunda Directia Informatii a Armatei cu un institut de sondare a opiniei publice

Adevărul Adevărul,
Corneliu Vadim Tudor confunda Directia Informatii a Armatei cu un institut de sondare a opiniei publice

Am urmarit, ca simplu cetatean, declaratia de presa a lui Corneliu Vadim Tudor, dupa ce un vajnic primar de sector, imi scapa numele, anunta mica intelegere intre vocalul poet, publicist, pamfletar, lider de partid, fost europarlamentar si uniunea de buzunar a ministrului de Interne, cel iubit de romanii care nu au putut sa voteze, peste hotare, din ratiuni, aparent birocratice, binecunoscute. continuă pe Adevărul

Corneliu Vadim Tudor: Nu ii voi face campanie lui Victor Ponta, dar tara asta trebuie condusa

Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a vorbit la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, despre demersul sau de a-l sustine in turul 2 la prezidentiale pe Victor Ponta. Am 350. 000 de voturi si i le voi da unui om care are.

Corneliu Vadim Tudor spune ca are de fapt 15% din voturi: De la mine s-a furat masiv

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Romania acum, de pe B1 TV, ca s-a furat masiv din voturile sale, el avand de fapt 15% voturi.

Corneliu Vadim Tudor: Am votat pentru a-mi apara corect sansele

Candidatul PRM la alegerile prezidentiale, Corneliu Vadim Tudor, a votat, duminica, la Scoala 150 impreuna cu sotia sa si cele doua fiice, informeaza Agerpres. El sustine ca a votat pentru a-si apara corect.

Corneliu Vadim Tudor: Am pentru prima data convingerea ca alegerile sunt complet inutile

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca pentru prima data are convingerea ca alegerile sunt inutile si a mai spus ca primul pas catre fraudarea scrutinului il reprezinta sondajele mincinoase, potrivit.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

Vadim Tudor: Am convingerea ca alegerile sunt complet inutile. Exista mai multe grupari interlope care fura alegerile

Primul pas catre fraudarea unui scrutin il reprezinta sondajele mincinoase, considera candidatul PRM la presedintie, Corneliu Vadim Tudor, care a afirmat ca, pentru prima oara, are convingerea ca alegerile.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

Reevaluari politice intre cele doua tururi ale prezidentialelor: Slabiceanu, Moliceanu s-a aliat cu maimutoiul Ponta, C.V.Tudor cu tiganul smucit Gabriel Oprea

Ziua de 4 noiembrie a marcat cateva reevaluari in politica romaneasca, prin noile aliante Ponta/Tariceanu si Corneliu Vadim Tudor/Gabriel Oprea, in conditiile in care, pana nu de mult, aceste persoane se jigneau aprig: Ponta sugera ca Tariceanu are o problema cu barbatia iar Vadim il facea tigan pe Gabriel Oprea si avea si el o problema cu barbatia actualului prim ministru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )