Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int. continuă pe Antena3

Reactia lui Gigi Becali, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a spus, dupa ce a citit poemul Ultima cafea scris de Corneliu Vadim Tudor, ca Vadim Tudor a fost un om mandru, care si-ar fi dorit ca moartea sa il trateze diferit.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Moartea politicianului, deplansa de apropiati. Cristina Raluca Dincu: Am intrat in PRM pentru el. A fost un om cu un suflet enorm

Cornelu Vadim Tudor a murit. Vestea ca tribunul Partidului Romania Mare a murit a fost un soc pentru apropiati. Cristina Raluca Dincu, psihologul care a candidat la Primaria Constanta din partea PRM, considera ca Romania a pierdut un om mare, cu un suflet enorm.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Tribunul, deplans de apropiati. Cristina Raluca Dincu: Am intrat in PRM pentru el. A fost un om cu un suflet enorm

Cornelu Vadim Tudor a murit. Vestea ca tribunul Partidului Romania Mare a murit a fost un soc pentru apropiati. Cristina Raluca Dincu, psihologul care a candidat la Primaria Constanta din partea PRM, considera ca Romania a pierdut un om mare, cu un suflet enorm.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Gheorghe Funar, reactie scandaloasa la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

Oana Zavoranu, dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Oana Zavoranu a declarat, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, ca se impacase cu politicianul, in secret si ca ultimele cuvinte ale fondatorului PRM catre ea au fost te iubesc, fata mea desteapta.

Primele reactii dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: Spunea ca e nemuritor

Mai multe personalitati care l-au cunoscut pe politicianul Corneliu Vadim Tudor si-au exprimat regretul fata de moartea fondatorului PRM, care a decedat luni seara la Spitalul Mi,itar din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )