Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corona Brasov a fost eliminata din Liga Nationala de handbal feminin

România Liberă România Liberă,
Corona Brasov a fost eliminata din Liga Nationala de handbal feminin

In urma scandalului de dopaj in care au fost angrenate 17 jucatoare de la Corona Brasov, FR Handbal . continuă pe România Liberă

Federatia Romana de Handbal a decis sanctiunea suprema pentru Corona Brasov, dupa scandalul de dopaj

CSM Corona Brasov a fost retrogradata din Liga Nationala de handbal, dupa ce mai multe sportive au fost prinse ca s-au dopat.

Decizia Comisiei de Apel a FRH: Corona Brasov, retrogradata din Liga Nationala

Comisia de Apel a Federatiei Romane de Handbal a decis, in sedinta sa de miercuri, sa retrogradeze echipa CSM Corona Brasov din Liga Nationala, in urma scandalului de dopaj de la clubul de sub Tampa.

Soc in Cupa Regelui! Atletico Madrid, eliminata de o echipa din liga a 3-a

Atletico Madrid a fost eliminata joi seara, in 16-imile Cupei Regelui, de modesta echipa din esalonu.

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Ce s-a ales de fiica lui Adi Minune, dupa ce a fost eliminata de la Vocea Romaniei. Adriana s-a schimbat radical

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a participat la sezonul 9 al show-ului muzical Vocea Romaniei. LIVE-urile au facut trierea in randul concurentilor, iar drumul tinerei s-a incheiat. Ce s-a ales de fata dupa eliminare? Din postarile sale de pe Instagram se arata o noua Adriana la orizont. Ce s-a ales de fiica lui Adi .

CFR Cluj, remiza cu locul 17 din liga a doua germana

Liderul din Liga 1 a remizat scor 1-1 in amicalul sustinut, marti, contra formatiei germane SV Wehen Wiesbaden.

Universitatea Craiova, primul club din Liga 1 care isi face echipa de fotbal feminin

Universitatea Craiova devine primul club din Liga 1 care demareaza pregatirile pentru formarea lotului de 20 de jucatoare Under 15, conditie necesara pentru obtinerea licentei de participare in prima divizie incepand cu sezonul 20202021, informeaza frf. ro.

VIDEO Surpriza in Cupa Spaniei - Atletico Madrid, eliminata de o echipa de liga a treia

Atletico Madrid a parasit rusinos Cupa Spaniei, trupa lui Diego Simeone fiind eliminata in 16-imi de Cultural Leonesa, echipa din liga a treia, scor 2-1 dupa prelungiri.

Un fost curier din Turcia risca 18 ani de inchisoare pentru ca a scuipat pe o pizza inainte sa o livreze. Cum a fost descoperit

Un procuror turc a solicitat joi pana la 18 ani de inchisoare pentru un fost curier, acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )