Libnet.ro
UNICEF

14:15

CoronaBizSurvivor: Ce masuri ia FloriDeLux pentru protejarea clientilor si angajatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CoronaBizSurvivor: Ce masuri ia FloriDeLux pentru protejarea clientilor si angajatilor

Campania lansata de WALL-STREET. ro, CoronaBizSurvivor, isi propune sa adune intr-un singur loc sfaturi de la angajatori despre cum sa iti mentii business-ul, protejandu-ti simultan clientii si angajatii. Marius Dosinescu, manager FloriDeLux. ro,. continuă pe Wall-Street Ro

Masuri luate de Banca Transilvania pentru protectia clientilor si a angajatilor, in contextul coronavirus COVID-19

Banca Transilvania anunta ca a montat sisteme cu dezinfectant la intrarea in unitatile BT si a luat si alte masuri de protectie a clientilor si a angajatilor.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

MFP a luat toate masurile pentru protejarea angajatilor si continuitatea activit atii

Ministerul Finantelor Publice MFP) a anuntat, joi, ca au fost luate toate m asurile necesare si urgente pentru asigurarea securitatii si s an at atii propriilor angajati, cat si pentru asigurarea continuit atii activit atii curente in contextul aparitiei riscului de imboln avirecu COVID-19, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

MedLife anunta masuri noi pentru a asigura siguranta pacientilor si a personalului medical

Clinicile MedLife au decis crearea de noi circuite si modificarea intervalelor de consultatii pentru toate specialitatile, astfel incat sa poata creste siguranta pacientilor, ca urmare a unui numar crescut de solicitari din partea bolnaviolor cu afectiuni respiratorii acute.

Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Audierile ministrilor si votul pentru noul Guvern se vor desfasura in Parlament in conditii exceptionale. Potrivit unor surse oficiale, audierile se vor desfasura intr-o singura sala sambata dimineata, iar ministrii aflati in izolare sau carantina vor fi audiati prin sistem video.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )