Libnet.ro
UNICEF

06:45

Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Hotnews Hotnews,
 Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Audierile ministrilor si votul pentru noul Guvern se vor desfasura in Parlament in conditii exceptionale. Potrivit unor surse oficiale, audierile se vor desfasura intr-o singura sala sambata dimineata, iar ministrii aflati in izolare sau carantina vor fi audiati prin sistem video. continuă pe Hotnews

Votul pentru investirea noului Guvern va avea loc sambata. Ciolacu, catre alesii PSD: Va rog sa fiti maine de dimineata in Bucuresti. Vom intra pe rand in sala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la colegii sai, sa se prezinte sambata, la Parlament, pentru votul de investire a Guvernului. Dupa discutiile purtate, vineri, cu presedintele Klaus.

Supermarketurile si hypermarketurile iau masuri exceptionale din cauza coronavirusului

Supermarketurile si hypermarketurile iau masuri exceptionale din cauza coronavirusului, acestea fiind stabilite in scopul prevenirii raspandirii noului virus.

Drula (USR): Orban, Ciolacu, opriti-va din jocul politic cu tara! Ajunge! Sa nu votezi maine investirea unui guvern cu puteri depline inseamna iresponsabilitate

Deputatul USR Catalin Drula le cere liderilor PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Ludovic Orban, sa voteze pentru investirea Guvernului Citu, pe motiv de Coronavirus. Romania are nevoie acum de un Guvern cu puteri depline. Continuarea instabilitatii si a interimatului este iresponsabila, a scris Drula pe Facebook.

CATALIN DRULA, USR: Sa nu votezi investirea unui guvern cu puteri depline inseamna iresponsabilitate

Liderul grupului USR din Camera Deputatilor, Catalin Drula, apreciaza, printr-o postare pe Facebook, ca parlamentarii care nu vor vota pentru investirea Guvernului dau dovada de iresponsabilitate, indiferent de partidul din care fac parte.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota la vedere investirea Guvernului Citu si i-a indemnat si pe ceilalti alesi din Legislativ sa vina la munca si sa-si faca datoria fata de cetateni.

Florin Roman: PNL va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu (VIDEO)

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a anuntat, joi, ca alesii liberali vor participa la sedinta de plen si vor vota, la vedere, pentru investigrea Guvernului Florin Citu. Am avut o i.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )