Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus 27 noiembrie |Care sunt judetele cu cel mai mic numar de cazuri noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus 27 noiembrie |Care sunt judetele cu cel mai mic numar de cazuri noi

Pana astazi, 27 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 457. 848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 657 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor efectuate la nivel national, fata de. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus 24 noiembrie |Care sunt judetele cu cel mai mare numar de cazuri noi

Pana astazi, 24 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 430. 605 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 188 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima.

UPDATE Coronavirus 27 noiembrie |Un nou bilant ALARMANT

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 8. 499 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Coronavirus in Romania, 27 noiembrie 2020. Din nou un numar urias de persoane infectate

Coronavirus in Romania, 27 noiembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 172 de noi decese, 8. 499 de persoane infectate cu COVID, in timp ce la Terapie Intensiva sunt internate 1. 226 persoane.

27 NOIEMBRIE, IN ROMANIA Usoara scadere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 8499 noi cazuri

Pana astazi, 27 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 457. 848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 657 de pacienti au fost declarati vindecati.

Horoscopul 27 noiembrie-10 decembrie 2020. Risc important pentru sanatate la doua zodii

Astrologii au realizat horoscopul pentru 27 noiembrie 10 decembrie 2020 si au aflat ce ii asteapta pe nativi. in urmatoarele doua saptamani, va exista un risc important pentru sanatate pentru doua dintre zodii. Horoscop 27 noiembrie 10 decembrie 2020. BERBEC Nu treceti printr-o perioada extraordinara din niciun punct de vedere. E clar ca .

Al doilea cel mai vandut produs din lume. Romanii il consuma zilnic, unii chiar si de 2 ori pe zi

Romanii consuma chiar de doua ori pe zi acest lucru si se afla printre cele mai vandute produse din lume. Specialistii au oferit cateva detalii despre cel mai vandut produs si care sunt principalele tari furnizoare? Care este al doilea cel mai vandut produs din lume? Cafeaua se cultiva in peste 50 de tari din .

Prognoza meteo, azi, 27 noiembrie 2020. Cer mohorat, ceata densa, burnita, chiciura si ploi usoare

Vineri, 27 noiembrie, meteorologii anunta o zi mohorata. in zonele joase de relief, seara si dimineata va fi ceata, iarlocal va persista si pe parcursul zilei. Izolat vor apareaburnita.

Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana. A fost marea dragoste a ei

Hasnat Khan, in varsta de 62 de ani, a avut o idila vreme de doi ani cu Printesa Diana, care s-a incheiat in vara lui 1997, adica cu putin timp inainte ca regretata Printesa a Inimilor sa moara in accidentul auto de la Paris. Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana .

Topul domeniilor care au angajat cel mai mult in timpul pandemiei

Topul domeniilor cu cele mai multe angajari de la inceputul pandemiei este condus de IT, urmat de comert comert en-gros si retail), constructii si domeniul financiar-consultanta. Cumulat, cele patru domenii au fost responsabile pentru mai mult de jumatate din numarul de locuri de munca pentru care angajatorii au postat anunturi pe platforma BestJobs, in perioada aprilie-octombrie 2020.

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )