Libnet.ro
UNICEF

23:45

Al doilea cel mai vandut produs din lume. Romanii il consuma zilnic, unii chiar si de 2 ori pe zi

Playtech Playtech,
Al doilea cel mai vandut produs din lume. Romanii il consuma zilnic, unii chiar si de 2 ori pe zi

Romanii consuma chiar de doua ori pe zi acest lucru si se afla printre cele mai vandute produse din lume. Specialistii au oferit cateva detalii despre cel mai vandut produs si care sunt principalele tari furnizoare? Care este al doilea cel mai vandut produs din lume? Cafeaua se cultiva in peste 50 de tari din . continuă pe Playtech

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

Taylor Swift face valuri pe Disney+: cel mai vandut album din 2020, online

Intr-o perioada in care serviciile de streaming sunt mai multe ca niciodata, Disney+ incearca sa faca valuri prin adaugarea unor vedete importante in portofoliu. Netflix, Amazon PrimeVideo.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Reteta brownie, cel mai iubit desert din America. Toata lumea se va bate pe el

Se apropie sezonul cadourilor, asa ca, in cazul in care doresti sa ii impresionezi pe cei dragi cu ceva special, pregateste reteta asta de brownie. Este cel mai iubit desert din America si ne aduce aminte de Negresa din copilarie. Cum pregatesti cea mai buna reteta de brownie Desi numele te poate induce in eroare, .

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Cele mai scumpe genti din lume, la Bucuresti

In premiera, o colectie din Bucuresti, alcatuita din cele mai rare, scumpe si ravnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul gentilor de firma, create de Hermes, a fost pusa in vanzare prin licitatie, la casa Artmark.

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

Povestea pacientului cu cancer pulmonar: 75% dintre pacientii care sufera de cancerul cu cea mai ridicata mortalitate din lume sunt diagnosticati in stadii avansate

Cancerul pulmonar este una dintre cele mai frecvente si mortale forme de cancer, dar povestea pacientului cu cancerul pulmonar poate fi una plina de speranta cu o diagnosticare mai rapida si un acces la tratament din primele stadii. Cu toate acestea, in acest moment, 75% dintre pacienti sunt diagnosticati in stadii avansate, cand optiunile de tratament sunt limitate.

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )