Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Al 38-lea deces din Romania: Un barbat de 66 ani, cu diabet zaharat, din Timis

B1 B1,
CORONAVIRUS. Al 38-lea deces din Romania: Un barbat de 66 ani, cu diabet zaharat, din Timis

Autoritatile romane au anuntat, duminica, un al 38-lea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 66 de ani, din judetul Timis, contact. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Al 18-lea deces din Romania. O femeie de 76 de ani, din Cluj, cu hipertensiune si diabet zaharat

Autoritatile romane au anuntat, joi, un al 18-lea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre o femeie in varsta de 76.

inca un deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus: Bilantul victimelor din Romania ajunge la 23

A fost inregistrat inca un deces al unui pacient infectatcu noul coronavirus. in total,la nivel national bilantul victimelor a ajunsla 23. Potrivit informarii transmise de Grupul de.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

CORONAVIRUS. Al 25-lea deces al unui roman infectat cu COVID-19. Un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Nu exista informatii despre alte afectiuni ale pacientului

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca a fost inregistratdecesul numarul 25 al unui roman contaminat cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat in varsta de de 81 ani, din Bucuresti,.

CORONAVIRUS. Romania a ajuns la 43 de decese: Un barbat de 72 de ani, cu bronhopneumonie si insuficienta cardiaca, a 7-a victima din Arad

Autoritatile romane au anuntat, duminica seara, un al 43-lea deces printre pacientii diagnosticati cu COVID-19 la nivel national. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, a 43-a victima din Romania este.

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri .

Al 25-lea deces din cauza coronavirus, confirmat in Romania

Al 25-lea deces din cauza coronavirus a fost confirmat in Romania.

CORONAVIRUS |Al doilea deces din Republica Moldova. O femeie de 79 de ani, din sistemul medical, cu diabet si insuficienta cardiaca (VIDEO)

Republica Moldova a inregistrat, vineri dimineata, un al doilea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie in varsta de 79 de ani, din sistemul de asistenta medicala.

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )