Libnet.ro
UNICEF

16:45

Al 25-lea deces din cauza coronavirus, confirmat in Romania

Antena3 Antena3,
Al 25-lea deces din cauza coronavirus, confirmat in Romania

Al 25-lea deces din cauza coronavirus a fost confirmat in Romania. continuă pe Antena3

inca un deces din cauza coronavirusului, in Romania. Bilantul a ajuns la 24

O femeie, in varsta de 80 de ani, din Bacau, si-a pierdut viata in aceasta dimineata, in urma infectiei cu coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns, astfel, la 24 de cazuri.

13 morti in Romania, din cauza coronavirus. Ultima victima, o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

In aceasta dimineata a fost inregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

CORONAVIRUS. O sectie a Spitalului Sf. Spiridon Iasi, inchisa din cauza unui pacient confirmat cu Covid-19 (VIDEO)

Inca un spital cu probleme din cauza coronavirusului. Sectia de gastroenterologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi a fost inchisa, dupa ce un pacient a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Pacientul a fost.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital

Inca patru decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat joi seara in Romania. Pacientii sunt din Dambovita, Timisoara, Arad si Neamt si au 45, 49, 56 si 70 de ani. Printre pacienti se afla un barbat de 45 de ani care a murit in ambulanta, in timp ce era tranportat la spital, si un alt barbat de 49 de ani din Timisoara. El a mers atat la Spitalul Judetean, dar si la Boli Infectioase si a fost diagnosticat cu pneumonie inca din 20 martie, fara a fi insa internat. A solicitat ambulanta cu doua zile in urma, dar nici atunci nu a fost spitalizat, fiindu-i doar recoltat exudat pentru testul COVID.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Alte 969 de decese in Italia din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a trecut de 8.200

Alte 969 de decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Italia in doar 24 de ore.

Alte 969 de decese in Italia din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 9.134

Alte 969 de decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Italia in doar 24 de ore.

Marian Godina, un nou scandal cu sefi din Politie din cauza mastilor de protectie: S-a gandit el, Geani!

Mastile faciale au reprezentat o problema inca de la primele cazuri cu coronavirus raportate in Romania, fiind una dintre masurile de preventie menite sa limiteze transmiterea virusului. Cu toate acestea, intr-un proces verbal facut public de Marian Godina, se arata ca mastile se folosesc numai daca exista iminenta unui contact direct cu persoane suspecte de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )