Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS |Alegerile locale din Marea Britanie, AMANATE CU UN AN

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alegerile locale din Marea Britanie, AMANATE CU UN AN

Epidemia provocata de coronavirus a determinat guvernul Marii Britanii sa amane cu un an alegerile locale programate in luna mai, la propunerea lui Bob Posner, seful executiv al Comisiei Electorale, noteaza. continuă pe B1

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

Premierul britanic Boris Johnson a decis amanarea cu un an a alegerilor locale si municipale din Ang.

inca un caz de coronavirus in Bucuresti: Un tanar de 20 de ani, revenit din Marea Britanie. Bilantul la nivel national a ajuns la 82 de infectari

Pacientul 82 cu noul coronavirus este un tanar de 20 de ani din Bucuresti, revenit joi din Marea Britanie. Vineri, el a fost internat la Matei Bals acolo unde a si fost confirmat ca are COVID-19. La.

Marea Britanie. Oficial din Sanatate, infectat cu coronavirus

Coronavirusul a ajuns si la secretarul de Stat pentru Sanatate Publica din Marea Britanie, Nadine Dorries, care a fost depistata pozitiv pentru virusul 2019-nCoV.

VIDEO Deseuri din Marea Britanie, descoperite in Portul Constanta. Ministrul Mediului: Suntem ultimii din Europa la reciclare

Autoritatile au descoperit pana acum 25 de containere cu deseuri sosite din Marea Britanie. Ministrul Mediului a verificat doua dintre aceste containere.

Romani care au vrut sa ajunga in Marea Britanie, avertizati de angajatori ca ar putea sa piarda slujba: Se fac si abuzuri

O tanara din Marea Britanie relateaza cu ce se confrunta romanii care calatoresc spre Romania, dar si cei care vor sa ajunga in Regatul Unit.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Supermarketurile, luate cu asalt. Masurile impuse de comercianti

Pe fondul epidemiei de coronavirus care a izbuncit si in Marea Britanie, supermarketurile au fost luate cu asalt. Astfel, in plina panica in legatura cu extinderea coronavirusului , lipseste hartia.

Romanii care au vrut sa ajunga in Marea Britanie, avertizati de angajatori ca ar putea fi concediati: Se fac abuzuri

O tanara stabilita in Manchester sustine ca romanii care au vrut sa ajunga in Marea Britanie sunt avertizati de angajatori ca ar putea sa-si piarda slujba.

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )