Libnet.ro
UNICEF

08:45

Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

Premierul britanic Boris Johnson a decis amanarea cu un an a alegerilor locale si municipale din Ang. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Alegerile locale din Marea Britanie, AMANATE CU UN AN

Epidemia provocata de coronavirus a determinat guvernul Marii Britanii sa amane cu un an alegerile locale programate in luna mai, la propunerea lui Bob Posner, seful executiv al Comisiei Electorale, noteaza.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani.

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

Mediastandard.ro: Cat de raspandit era fenomenul fake news inainte de alegerile prezidentiale din SUA din 2016

Un studiu a analizat istoricul cautarilor pe internet a 2. 500 de americani, pentru a arata ce votanti au citit fake news inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Cei care emit manipulari online sunt de doua categorii: pe de-o parte sunt site-urile politice care raspandesc informatii propagandiste pentru a influenta votantii, iar pe de alta cele care atrag cititori prin titlurile cu caracter socant sau fals.

Cum pot fi amanate alegerile locale. PSD a lasat o portita in lege

Codul Administrativ, adoptat de Guvernul Dancila prin ordonanta de urgenta, prevede o solutie legala pentru amanarea alegerilor locale. Premierul Ludovic Orban i-a chemat la discutii pe liderii partidelor parlamentare pentru a stabili calendarul electoral. Scrutinul depinde insa de raspandirea Coronavirusului. PNL si PSD ar vrea alegeri locale simultan cu alegeri anticipate.

Coronavirus in lume Trump a declarat stare de urgenta 250 de oameni au murit in Italia in 24 de ore Regatul Unit amana cu un an alegerile locale

Noul coronavirus a ucis cel putin 5. 347 de oameni in toata lumea de la aparitia sa in luna decembrie, in China, potrivit bilantului stabilit de catre AFP pornind de la date oficiale, iar in acest moment este imposibil de determinat cand va fi atins varful pandemiei, spune Organizatia Mondiala a Sanatatii. Peste 140. 720 de cazuri de infectare au fost numarate in 124 de tari si teritorii. Criza generata de coronavirus continua cu noi masuri exceptionale luate de fiecare stat afectat de pandemie, in Bulgaria fiind declarata starea de urgenta. Cehia a decis sa isi inchida granitele incepand de luni, iar Spania se pregateste si ea sa declare stare de urgenta. 00: Vicepresedintele Mike Pence spune ca 46 de state din America au cazuri de coronavirus. 57: Uruguay anunta primele patru cazuri de coronavirus. Toate cele 4 cazuri sunt persoane care au ajuns in Uruguay din Milano21. 45: Trump a declarat stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus20:54 Polonia inchide granitele cu strainatatea 20:40 Regiunea Madrid a ordonat vineri inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia magazinelor alimentare, a farmaciilor si a benzinariilor20. 23: Danemarca isi inchide temporar granitele de sambata pentru cetatenii straini20. Numarul total al cazurilor de coronavirus in Franta a ajuns la 3. 661, fata de 2. 876, cate erau joi. De asemenea bilantul deceselor a ajuns la 79, de la 61 joi. 20: Arabia Saudita a identificat 24 de noi cazuri, bilantul total ajungand la 86.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )