Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS. ALERTAla Parlament: Angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa

B1 B1,
CORONAVIRUS. ALERTAla Parlament: Angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa

Suspiciune de coronavirus si la Parlamentul Romaniei. Toti angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa. Asta in conditiile in care femeia de 42 de ani din Bucuresti, infectata cu. continuă pe B1

Coronavirusul musca si din Parlament. Angajatii Comisiei de invatamant din Senat, trimisi acasa. Sotul unei angajate, coleg cu femeia pozitiva

Presedintele Comisiei de invatamant din Senat, Liviu Pop, le-a transmis membrilor comisiei ca tot personalul a fost trimis acasa, dupa ce s-a descoperit ca sotul unei angajate este coleg la OSIM cu femeia din Bucuresti confirmata ieri cu Coronavirus.

Alerta de coronavirus in Parlament, dupa ce sotul unei angajate de la Senat a intrat in contact cu o persoana infectata

E alerta de coronavirus la Parlament. Angajatii comisiei de invatamant de la Senat au fost trimisi acasa, dupa ce s-a descoperit ca sotul uneia dintre angajate a avut contact direct cu femeia diagnosticata cu coronavirus in Bucuresti.

Toate institutiile de invatamant din Cernauti, inchise. Autoritatile ucrainene sporesc masurile anti-coronavirus in regiunea aflata la granita cu Romania

Autoritatile din Ucraina au anuntat ca vor inchide toate institutiile de invatamant din regiunea Cernauti, aflata la granita cu Romania, pentru a fi prevenita o eventuala raspandire a epidemiei de.

Daniel Baluta: Bursele scolare se achita lunar in toate unitatile de invatamant din Sectorul 4

Din acest semestru, in toate unitatile de invatamant din Sectorul 4, bursele scolare sunt achitatelunarpentru elevii cu rezultate bune la invatatura indiferent de forma de invatamant.

PENTRU ADUNAREA DIN 25 MARTIE Actionarii SIF5 vor avea pe masa un program de rascumparare, pentru 3,8% din societate

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a introdus, pe ordinea de zi a adunarii din data de 25 martie, solicitarea venita din partea Business Capital for Romania - Opportunity Fund Cooperatief U. controlat de Florin Pogonaru si Erste Bank) si a doua fonduri de pensii private ale Allianz-Tiriac, privind derularea unui program de rascumparare a 22,149 milioane de actiuni proprii, se arata in raportul SIF-ului remis, astazi, operatorului pietei noastre de capital.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj vehement pentru cei din PNL: Ori guvernati, ori plecati acasa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii critica pe cei din PNL, spunand ca masurile pe care le iau pentru limitarea raspandirii coronavirusului nu sunt eficiente. Ori guvernati, ori plecati acasa, le-a transmis Tariceanu.

Donald Trump, videoclip spectaculos pentru campania din 2020: Nu este vorba numai de o simpla alegere pentru patru ani, ci despre un punct de cotitura in istoria civilizatiei noastre (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a lansat un nou videoclip pentru campania alegerilor prezidentiale americane din 2020, in care concureaza pentru al doilea mandat - si ultimul - in cea mai importanta pozitie.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )