Libnet.ro
UNICEF

06:15

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de cazuri: Trebuie sa apelam la simtul civic al fiecaruia (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de cazuri: Trebuie sa apelam la simtul civic al fiecaruia (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul tarii in Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, miercuri, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Ttudor Musat,. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre explozia numarului de cazuri de COVID-19: Lucrurile sunt foarte ingrijoratoare si ele se vor accentua

Romania a ajuns, in ultimele 24 de ore, sa fie tara cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus din Europa, raportat la numarul de locuitori. Grupul de Comunicare Strategica a raportat astazi cel mai mare bilant de pana acum: 555 de noi cazuri in ultimele 24 de ore.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, dupa deciziile CCR: Sa insistam asupra masurilor preventive si sa lasam la o parte discutiile de natura juridica

Normele legislative si juridice sunt una, prevenirea transmiterii coronavirusului e alta, a sustinut profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dupa ce Curtea.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre numarul de cazuri in crestere: Nu regret nicio masura de relaxare, dar sunt dezamagit ca restrictiile nu au fost respectate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, in emisiunea Buna Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de Covid-19, ca nu regreta.

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila: Daca romanii continua cu comportamentul relaxat, varful va fi indepartat si foarte inalt. Nu cresterea in sine e ingrijoratoare, ci presiunea pe spitale si restul consecintelor (VIDEO)

Varful pandemiei de coronavirus in Romania va fi indepartat si foarte inalt daca populatia o sa continue cu comportamentul relaxat, fara sa respectam masurile de protectie, a subliniat.

Alexandru Rafila, dupa decizia CCR: Ar trebui sa aducem discutia in zona medicala si a responsabilitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie a vorbit despre decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionale mai multe masuri adoptate de guvern in contextul epidemiei de coronavirus, sustinand ca ar fi mai bine sa ne gandim despre cum putem preveni raspandirea coronavirusului.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Daca situatia se inrautateste si nu gasim alta cale, putem sa revenim la restrictii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu este exclusa revenirea la stara de urgemta in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de coronavirus, insa o astfel de masura nu este de.

Violeta Alexandru face lumina in declaratiile cotroversate despre cresterea pensiilor. Nu am de gand sa...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus, luni, ca va mari pensiile, dar nu a dat si un procent, explicand ca, mai intai, vrea sa discute cu echipa de la Ministerul de Finante. Ea a spus ca nu vrea sa arunce cifre mari si, apoi, sa taie din bani.

Ce urmeaza dupa coronavirus? Carmen Harra, despre schimbarile care ne asteapta: Atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire

Odata terminata criza provocata de pandemia de coronavirus, pericolele nu se vor sfarsi. Nu ne asteapta zile linistite, chiar daca am scapat de starea de urgenta si perioada de izolare. Cel putin asta sustine prezicatoarea Carmen Harra, care prevede in continuare riscuri pentru populatie si vorbeste de faptul ca virusul ar urma sa sufere mutatii.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )