Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, dupa deciziile CCR: Sa insistam asupra masurilor preventive si sa lasam la o parte discutiile de natura juridica

Normele legislative si juridice sunt una, prevenirea transmiterii coronavirusului e alta, a sustinut profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dupa ce Curtea.

Romanii care hranesc ursii pe marginea drumului ar putea fi amendati Episodul care l-a convins pe ministrul Mediului ca un conational are IQ zero

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat luni, la Brasov, ca a avut discutii cu colegii de la Interne, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, pentru a se trece la sanctionarea cu amenzi a celor care hranesc ursii la marginea drumului.

Imagini exclusive de la Aeroportul Otopeni. Ce trebuie sa stie romanii care pleaca in vacanta cu avionul

Imagini in exclusivitate de la Aeroportul Otopeni. De ce se creeaza aglomeratie la sosiri, cum stau sute de oameni ingramaditi din cauza controalelor COVID-19. Exista zone interzise in acest moment, exista proceduri pe care romanii trebuie sa le cunoasca daca vor sa plece in vacanta.

CNSU a luat o noua decizie importanta pentru romanii care calatoresc in Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a luat o noua decizie importanta pentru romanii care calatoresc in Europa, in contextul pandemiei de coronavirus.

NELU TATARU, IN CONTEXTUL COVID: Mesajul OMS de a ne trezi la realitate e valabil si pentru cei care folosesc pandemia in interes politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie, ci si pentru unii politicieni care considera ca tot ce a fost poate fi folosit in interes politic in acest moment, conform Digi24.

Ecologistii romani ies in strada pentru proiectul care ar fi interzis taierile de paduri timp de 20 de ani. Marius Necula (PER): A fost casapit in Parlament. Exista o coniventa intre autoritati si cei care distrug fondul forestier

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman PER), a anuntat ca ecologistii romani vor iesi in strada, saptamana viitoare, pentru ca desi au incercat sa promoveze o lege care sa.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Sunt cateva alimente care dau senzatia de satietate si accelereaza metabolismul. Leanne Ward, nutritionista sportivilor britanici, sustine ca aceste alimente i-au ajutat clientii sa scape rapid de kilogramele in plus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )