Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Dupa inceperea anului scolar, mastile de protectie ar putea fi folosite si in casa

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Dupa inceperea anului scolar, mastile de protectie ar putea fi folosite si in casa

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, duminica seara, ca, dupa inceperea anului scolar, portul. continuă pe B1

Raluca Turcan: Parintii trebuie sa fie responsabili la inceperea anului scolar

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca parintii trebuie sa fie responsabili in desfasurarea procesului de incepere a noului an scolar pe 14 septembrie si sa declarare pe proprie raspundere daca este sanatos copilul atunci cand il trimit la scoala.

ALEXANDRU RAFILA: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca va fi o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar.

Alexandru Rafila: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca vom avea parte o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar, acesta precizand ca ar trebui regandita interactiunea copiilor cu persoanele varstnice din familie, odata cu inceperea scolii, printr-un set de reguli stabilite in casa.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Germania: Coronavirusul a fost depistat in 41 de scoli din Berlin dupa inceperea anului scolar

Cel putin 41 dintre cele 825 de scoli din Berlin aproximativ 4,5%) au raportat cazuri de coronavirus in randul profesorilor sau al elevilor in primele doua saptamani de la inceperea cursurilor dupa vacanta de vara, potrivit ziarului Berliner Zeitung, citat de EFE si Agerpres.

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la mastile purtate de copii la inceperea scolilor. Ar putea fi inutile

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a vorbit despre masura anuntata de Guvern prin care copiii sunt obligati sa poarte masti odata cu inceperea scolilor.

VIDEO Alexandru Rafila: Nepotii si bunicii ar putea purta masca in casa

Rafila sustine ca numarul cazurilor de infectari cu SARS-CoV-2 va creste dupa inceperea unui nou an scolar. De aceea, se impun unele masuri de protectie chiar si in casa.

Primii romani care vor primi vaccinul anti-COVID. Anuntul facut de dr. Alexandru Rafila

Coronavirus in Romania. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit duminica despre romanii care va avea acces mai intai la vaccinul anti-COVID.

ALEXANDRU RAFILA: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

ALEXANDRU RAFILA: Scoala, intr-un fel sau altul, trebuie sa reinceapa

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, considera ca, intr-un fel sau altul, scoala trebuie sa reinceapa, argumentand ca trebuie puse in balanta protejarea copiilor de infectia cu noul coronavirus, dar si dezvoltarea lor normala, intrucat ei au nevoie de interactiune unii cu altii si cu profesorii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )