Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus: Alti trei romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore Situatia romanilor din diaspora

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Alti trei romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore Situatia romanilor din diaspora

Alti trei romani din strainatate - doi din Italia si unul din Statele Unite ale Americii - au murit din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, astfel ca numarul total al deceselor in diaspora a ajuns la 73. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,.

Fotbalul va reveni si in Polonia. Trei romani joaca in Ekstralasa

Premierul polonez a anuntat, sambata, ca fotbalul se va relua la finalul lunii mai dupa intreruperea provocata de coronavirus.

CORONAVIRUS. Alti doi angajati ai Penitenciarului Giurgiu, confirmati cu COVID-19

Se mareste numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus in inchisorile din Romania. Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, vineri, ca alti doi angajati ai Penitenciarului Giurgiu.

Nelu Tataru, inspectie la trei spitale din Brasov, Sf. Gheorghe si Ploiesti: Sper sa trecem de acest episod pandemic cu putine victime

Ministrul Sanatatii a fost astazi in inspectie la 3 spitale din Brasov, Sf. Gheorghe si la cel din Ploiesti.

Coronavirus in Romania: 321 de cazuri noi, totalul a ajuns la 10.417 1.500 de romani din strainatate, infectati, 70 dintre ei au murit

Numarul de cazuri de coronavirus din Romania a urcat vineri la 10. 417, dupa anuntarea a 321 de cazuri noi. Tot astazi, bilantul deceselor a ajuns la 552 dupa ce au fost raportate inca 7 victime cu Covid-19, printre care si cel mai tanar pacient decedat pana acum, un barbat de 26 de ani din Mures.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Au fost 10 incidente, iar politistii au actionat ca la carte Am fost atenti cu evaluarea celor reveniti din strainatate si care au avut ganduri mai criminogene (VIDEO)

Marcel Vela a declarat, pentru B1 TV, ca sambata, duminica si luni au avut loc, in total, zece incidente. Ministrul de Interne a precizat ca politistii au actionat ca la carte, astfel incat focarele.

VIDEO. Ionut Stroe spune cand vor fi inaugurate cele trei stadioane din Capitala

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, declara ca dintre cele trei stadioane aflate in con.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )