Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

B1 B1,
CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,. continuă pe B1

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste.

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19. Persoane cu varste cuprinse intre 46 si 83 de ani, intre care si un brancardier de la Spitalul Judetean Mures. Bilantul ajunge la 482 de victime la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat marti dimineata ca inca patru romani infectati cu noul coronavirus au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 46 si 83 de ani, din judetele.

Epidemia de coronavirus a mai facut 7 victime in Romania. Bilantul total a ajuns la 519 decese

UPDATE, 22 aprilie, ora 18. 50: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri dupa-amiaza, decesul a inca trei romani infectati cu SARS-CoV-2. Este vorba despre un barbat din Hunedoara si doua femei din.

inca trei medici de la Spitalul Judetean din Pitesti, depistati cu noul coronavirus prin teste rapide. Alte 28 de cadre medicale din Arges sunt confirmate PCR

Creste numarul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti infectat cu noul coronavirus. inca trei medici au fost confirmati cu noul coronavirus, potrivit testelor rapide efectuate miercuri in unitate. Acestia se adauga celor 12 cadre medicale din spital confirmate prin testare PCR.

Unul din trei romani ar cumpara produse de contrabanda

Unu din trei romani declara ca ar cumpara produse de contrabanda, arata datele unui studiu IRES, rea.

Alti 16 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor se ridica la 498

Alte 16 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate marti seara, astfel ca bilantul a urcat la 498.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

inca 9 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 469 de decese

Inca 9 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, luni dupa-amiaza, la 469, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, dupa ce in prima parte a zilei a mai anuntat 9 victime.

CORONAVIRUS. Mai multi romani au fost amendati in Italia dupa ce au incalcat interdictiile impuse pe fondul crizei de COVID-19 si au participat la slujba de Paste

Un grup de romani aflati in Italia au ignorat autoritatile de la Roma cu privire la restictiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus si au fost aspru amendati. Un grup de romani, amendati.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )