Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1. continuă pe Hotnews

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi suspendata pe intreg teritoriul Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat marti ministrul adjunct al Economiei, transmite Agerpres. Da, acesta va fi posibil.

196 de morti in Italia, din cauza coronavirusului, in ultima zi. Numarul deceselor a ajuns la 827

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 827 de morti in Italia, iar numarul persoanelor infectate este de 12. 462, au anuntat miercuri seara autoritatile italiene.

Fed Cup: Meciul Romania - Italia, de la Cluj-Napoca, amanat din cauza Covid-19

Intalnirea Romania Italia, din cadrul Fed Cup, a fost amanata din cauza Covid-19. Presedintele Federatiei Internationale de Tenis, americanul David Haggerty, a anuntat intr-o scrisoare oficiala ca in.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

ANUL ACESTA Cererea globala de titei va stagna, din cauza coronavirus

Cererea globala de titei va stagna, anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19), care ar urma sa afecteze economiile din diverse regiuni, a anuntat, ieri, Organizatia Statelor Producatoare de Petrol, in raportul sau anual, transmit Reuters si DPA, conform Agerpres.

Presedintele Parlamentului European este izolat la domiciliu din cauza coronavirusului -VIDEO

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, este in izolare la resedinta sa din Bruxelles, din cauza coronavirusului, informeaza Reuters. Acesta a calatorit recent in Italia, tara sa natala.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )