Libnet.ro
UNICEF

16:01

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

B1 B1,
Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi suspendata pe intreg teritoriul Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat marti ministrul adjunct al Economiei, transmite Agerpres. Da, acesta va fi posibil. continuă pe B1

Coronavirus. Italia suspenda plata ratelor la creditele ipotecare si a unor taxe pentru cetatenii afectati

Guvernul Italiei planuieste sa suspende plata ratelor la creditele ipotecare si o serie de taxe, pentru a-i ajuta pe cetatenii afectati de epidemia de coronavirus, scrUe BBC.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

133 de oameni au murit in 24 de ore, in Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Departamentul pentru Protectie Civila din Italia a anuntat, astazi, ca 133 de oameni au murit in 24 de ore, pe teritoriul tarii, din cauza epidemiei de coronavirus.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Presedintele Parlamentului European este izolat la domiciliu din cauza coronavirusului -VIDEO

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, este in izolare la resedinta sa din Bruxelles, din cauza coronavirusului, informeaza Reuters. Acesta a calatorit recent in Italia, tara sa natala.

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )