Libnet.ro
UNICEF

22:45

Coronavirus: Anticorpi in sange si saliva au fost detectati pentru o durata de cel putin 3 luni de la aparitia simptomelor (studii)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Anticorpi in sange si saliva au fost detectati pentru o durata de cel putin 3 luni de la aparitia simptomelor (studii)

Durata anticorpilor generati de bolnavii de Covid-19 continua sa fie o intrebare deschisa, dar aceasta pare sa fie de cel putin trei luni de la aparitia simptomelor, fiind perioada in care anticorpii au fost detectati in sange si saliva in cadrul a doua studii publicate joi de revista Science. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul.

John McAfee a fost arestat pentru evaziune fiscala

Antreprenorul american John McAfee, fondatorul software-ului antivirus care ii poarta numele, a fost arestat n Spania si asteapta sa fie extradat in Statele Unite ale Americii SUA), fiind acuzat de mai multe.

Firea sustine ca s-a consultat cu avocatii PSD si vor depune la Parchet toate dovezile din sectiile de vot, toate procesele verbale viciate: Cifrele au fost umflate pentru contracandidatul meu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, spune ca s-a consultat cu avocatii partidului pentru plangerea catre Parchet in legatura cu alegerile din 27 septembrie si ca procurorilor le vor fi puse la dispozitie toate dovezile din sectiile de vot si toate procesele verbale viciate, iar daca se va dori cu adevarat se va face o ancheta. Firea sustinuse si renumararea voturilor, insa nu a fost sustinuta de conducerea partidului. Ea sustine insa ca nu s-a simtit abandonata de colegii sai, chiar daca asta s-a incercat sa se sugereze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )