Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban, testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19 si este, de asemenea, negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Silviu Manastire, infectat cu coronavirus: Am o forma asimptomatica Ludovic Orban a fost marti in emisiunea acestuia

Moderatorul TV Silviu Manastire de la la B1 TV a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata chiar de el, care a spus ca a fost asimptomatic si ca vineri si-a pierdut gustul si mirosul. Ludovic Orban a fost marti seara la emisiunea lui Manastire, iar luni Guvernul a anuntat ca premierul se testeaza de urgenta pentru COVID-19 si isi suspenda toate activitatile.

Ludovic Orban a fost testat negativ de covid

Testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, au transmis, luni, reprezentantii Guvernului. Preventiv, premierul va ramane izolat pana joi, cand se va testa din nou, scrie News.

Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Actorul Mugur Mihaescu a facut un apel public catre premierul Ludovic Orban, in exclusivitate la Antena 3. in calitate de patron al unui local din Capitala, mesajul catre premier este unul ferm si spune ca mingea este la Ludovic Orban, in cazul angajatilor din sectorul HoReCa.

CORONAVIRUS |Noua Zeelanda a invins lupta impotriva noului COVID-19 pentru a doua oara

Noua Zeelanda a invins pentru a doua oara lupta impotriva noului coronavirus. Premierul Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val.

Ludovic Orban a iesit negativ la testul pentru coronavirus. Pana cand va sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ in ceea ce priveste posibilitatea infectarii cu cornavirus. Seful Guvernului va ramane in carantina pana pe 8 octombrie.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Al doilea test de COVID al lui Ludovic Orban este negativ. Premierul va participa joi la sedinta de Guvern

Al doilea test al premierului Ludovic Orban pentru COVID-19 a iesit negativ si astfel seful Executivului va fi prezent la Palatul Victoria. Orban va participa joi la sedinta de Guvern de la ora 17.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )