Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus. Un barbat din Glodeni a refuzat internarea in spital. Politistii l-au urcat cu forta in ambulanta

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Un barbat din Glodeni a refuzat internarea in spital. Politistii l-au urcat cu forta in ambulanta

Un barbat din raionul Glodeni, recent revenit din Italia, care prezenta simptome asemanatoare virusului COVID-19, a refuzat internarea in spital, desi medicul i-a explicat acestuia despre necesitatea spitalizarii intr-o institutie Medico-Sanitara specializata la Chisinau. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Un barbat din Rm. Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident

Un valcean aflat in izolare acasa a baut si a plecat cu masina la plimbare, joi dimineata. A provocat un accident pe o strada din Ramnicu Valcea.

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

Un barbat de 52 de ani din Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seara. Acesta sustine ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Un barbat din judetul Bacau si-a injunghiat fiul venit din Italia

Incident dramatic in judetul Bacau. Un barbat din comuna Livezi, in varsta de 50 de ani, si-a injunghiat fiul de 25 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

Caz grav de infectare coronavirus: barbat de 56 de ani la terapie intensiva

Primul caz grav de infectare cu coronavirus din Romania a fost anuntat, miercuri, fiind un barbat de 56 de ani internat la terapie intensiva. Este al 36-lea caz din tara.

inca o imbolnavire cu noul coronavirus: Un barbat din Bucuresti, revenit din Israel, e internat la Terapie Intensiva. Este cel mai grav caz de pana acum. Bilantul a ajuns la 36

Inca un caz de coronavirus a fost raportat miercuri in Romania. De data aceasta este vorba despre un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 ani. El a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, despre coronavirus: 80% din persoanele infectate sunt cu forme usoare

80% din persoanele infectate cu coronavirus prezinta forme usoare, a declarat Beatrice Mahler, managerul Institutul Marius Nasta, la Antena 3.

CORONAVIRUS |Studenta din complexul Regie nu este infectata cu COVID-19

Studenta din Regie, suspecta de coronavirus, nu este contaminata cu COVID-19, anunta, luni, Grupul de comunicare strategica. Rezultatul testelor pentru studenta suspecta de imbolnavire cu noul.

Fotbal - coronavirus: Campionatele din Portugalia, Olanda si SUA, suspendate in Turcia si Kazakhstan se joaca fara spectatori

Campionatele Portugaliei si Olandei au fost suspendate din cauza coronavirusului. A fost suspendat si Major League Soccer, in care activeaza Alexandru Mitrita. Campionatul Norvegiei a fost amanat, iar partidele din Turcia si Kazakhstan se disputa fara spectatori.

Franta - coronavirus: Meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la 15 aprilie

Liga Profesionista de Fotbal din Franta a anuntat, marti, ca toate meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la data de 15 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )