Libnet.ro
UNICEF

06:30

Coronavirus: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia

Italia a inregistrat 24. 991 de noi infectari de coronavirus in ultimele 24 de ore, a spus miercuri Ministerul Sanatatii, un nou bilant record, dupa ce marti tara raportase 21. 994 de noi cazuri, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii

Italia a raportat, duminica, 21. 273 de noi infectari in 24 de orei, un nou record zilnic de cazuri, a anuntat Ministerul Sanatatii, in ziua in care guvernul a inasprit restrictiile in incercarea de a atenua aceasta crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

Coronavirus in lume: Germania si Franta anunta reintroducerea carantinei

Germania ar urma sa anunte miercuri noi restrictii inchiderea restaurantelor, barurilor, salilor de sport si cinema), in vreme ce presedintele Frantei Emmanuel Macron va avea si el o interventie in cursul serii. Aproape jumatate de milion de americani s-au infectat in ultima saptamana, in timp ce China raporteaza cel mai mare bilant din ultimele doua luni. in total, la nivel global sunt 44. 538 de cazuri confirmate, din care 1. 686 decese si 32. 859 pacienti vindecati. 35:in Rusia, medicii sunt obligati sa-si coordoneze orice declaratie despre COVID-19 cu Ministerul Sanatatii21. 15: Franta reintroduce carantina incepand de vineri. 30: Bilantul zilnic al cazurilor din Spania a ajuns la aproape 20. 30: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia.

Coronavirus: Nou record mondial de cazuri pentru a treia zi la rand (OMS)

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat duminica ca sambata a fost inregistrat un nou record mondial de infectari cu coronavirus pentru a treia zi la rand, relateaza AFP.

SVN ROMANIA: Nou record de locuinte noi in Bucuresti

Piata rezidentiala din Bucuresti si imprejurimi a inregistrat in 2020 un nou an cu rezultate record in ceea ce priveste livrarile de locuinte noi. Peste 16. 000 de unitati rezidentiale ar putea fi livrate pe piata pana la finalul acestui an, stabilindu-se astfel un nou record local, potrivit raportului de piata Residential Market Genome 2020 intocmit de catre compania de consultanta imobiliara SVN Romania.

AFP: Lumea a inregistrat marti un nou record de contaminari cu SARS-CoV-2 pentru o singura zi

Peste 500. 000 de noi contaminari cu coronavirusul SARS-CoV-2 au fost inregistrate in mod oficial in lume marti - un nou record -, potrivit unui bilant realizat miercuri, pe baza datelor furnizate de autoritatile in domeniul sanatatii, de catre AFP.

Franta, la un nou record negativ de cazuri: Peste 50.000 in ultimele 24 de ore

Franta a atins un nou record negativ in ultimele 24 de ore: 52. 010 cazuri confirmate si 116 decese, transmite AFP. De la inceputul pandemiei, tara a trecut de un milion de infectari. Totodata, numarul total de mo.

3.855 de noi infectari in 24 de ore. Un nou record la ATI: 828 de pacienti sunt in stare grava

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 209. 648 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 3855 noi imbolnaviri din doar 19. 292 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 391 de decese, din care 73 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 828.

Coronavirus: Franta inregistreaza peste 50.000 de noi cazuri intr-o singura zi - Un nou record

Franta a inregistrat duminica 52. 010 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, dupa ce sambata raportase 45. 422 de noi contagieri, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

OMS, despre situatia din Europa: Bilantul zilnic al deceselor legate de COVID-19 a crescut cu aproape 40% fata de saptamana trecuta

Numarul zilnic al deceselor legate de COVID-19 din Europa a crescut cu aproape 40% comparativ cu datele inregistrate in saptamana precedenta, a precizat Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru.

28 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Un nou record al numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 5343 noi cazuri

Record al numarului de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. De asemenea, in ultimele 24 de ore a fost inregistrat si un record al numarului de decese - 107.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )