Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Carantina in localitatea Cuza Voda din Constanta, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Carantina in localitatea Cuza Voda din Constanta, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu COVID-19 (VIDEO)

O parte a localitatii Cuza Voda din judetul Constanta a fost plasata in carantina, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Vizati de masura de restrictie sunt. continuă pe B1

VIDEO Coronavirus: Carantina intr-o localitate din judetul Constanta. Sunt vizati 600 de oameni

Autoritatile au instituit carantina intr-o zona din localitatea Cuza Voda din judetul Constanta, fiind vizati 600 de oameni. Prefectura spune ca masura a fost luata dupa ce zece persoane au fost confirmate cu coronavirus, iar restrictiile in localitate nu sunt respectate, astfel ca riscul epidemiologic este ridicat.

Carantina partiala intr-o localitate din Constanta. Raed Arafat a semnat ordinul!

Este carantina partiala in localitatea Cuza Voda din Constanta. Masura a fost necesara pentru ca localnicii nu respecta masurile de izolare impuse prin ordonantele militare.

FOTOGALERIE Va multumim ca duceti aceasta lupta pentru noi! Angajatii teatrului din Constanta au donat materiale de protectie spitalului din oras

Angajatii Teatrului de Stat din Constanta au donat 10% din salariu pentru a cumpara materiale de protectie impotriva contaminarii cu COVID-19, pe care le-au oferit cadrelor medicale de la Spitalul Judetean din Constanta, inainte de Pasti. Angajatii teatrului le-au inmanat personal donatia cadrelor medicale de la cel mai mare spital din Constanta, fiind intampinati de personalul medical precum rudele venite cu daruri din strainatate. Va multumim ca duceti aceasta lupta pentru noi!, a fost mesajul pe care angajatii teatrului l-au scris pe cutiile cu donatii pentru medici.

Un medic din Constanta a acceptat sa opereze o fetita cu COVID-19: I-am spus sotiei sa nu ma mai astepte!

Un medic din Constanta a trecut peste teama si a acceptat sa opereze o fetita de COVID-19, pentru a-i salva viata.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Elevii unui liceu din Constanta fac viziere pentru personalul medical

Elevii unui liceu din Constanta realizeaza viziere cu ajutorul imprimantelor 3D, iar apoi acestea su.

VIDEO Experienta unui chirurg din Constanta care a operat o fetita diagnosticata cu covid-19: E foarte greu sa respiri prin tot echipamentul. Mainile iti amortesc, iti devin reci

Chirurgul Florin Daniel Enache se pregatea sa ia masa cu familia cand a fost sunat sa vina la spital pentru o operatie. Era vorba despre o fetita de 7 ani care fusese diagnosticata cu covid-19 si care avea nevoie de o interventie urgenta din cauza unei apendicite acute cangrenoase perforata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )