Libnet.ro
UNICEF

14:01

VIDEO Coronavirus: Carantina intr-o localitate din judetul Constanta. Sunt vizati 600 de oameni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Coronavirus: Carantina intr-o localitate din judetul Constanta. Sunt vizati 600 de oameni

Autoritatile au instituit carantina intr-o zona din localitatea Cuza Voda din judetul Constanta, fiind vizati 600 de oameni. Prefectura spune ca masura a fost luata dupa ce zece persoane au fost confirmate cu coronavirus, iar restrictiile in localitate nu sunt respectate, astfel ca riscul epidemiologic este ridicat. continuă pe Hotnews

VIDEO Prima localitate din judetul Constanta unde sute de oameni au fost bagati in carantina

Sute de oameni dintr-o localitate constanteana sunt de marti, 21 aprilie, in carantina. Decizia apartine Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil intr-o localitate din judetul Suceava

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil, in localitatea Siminicea, judetul Suceava. Cu ajutorul.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor - 9.242 in ultimele 24 de ore, la Suceava au fost raportate 123 de cazuri noi

Bilantul persoanelor infectate cu coronavirus in Romania a ajuns la 9. 242, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate 306 noi cazuri, conform datelor transmise marti, la ora 13. 00, de catre Grupul de comunicare strategica. Bilantul deceselor a ajuns la 498. De la izbucnirea epidemiei in Romania, s-au vindecat 2. 153 pacienti. ----------------------------------------18:10 Numarul deceselor a ajuns la ajuns la 498. 00 Ancheta epidemiologica la Primaria Sibiu, dupa ce un angajat a fost confirmat cu COVID-1914. 10 Iohannis: Dupa 15 mai, daca numarul de persoane infectate si de decese scade, putem intra intr-o faza de relaxare. Va fi o relaxare graduala13. 07 Care sunt cele mai afectate judete Zonele in care s-au inregistrat cela mai putine cazuri de COVID-1911. 01 VIDEO Coronavirus: Carantina intr-o localitate din judetul Constanta. Sunt vizati 600 de oameni9. 03 Alte patru decese. Bilantul ajunge la 482.

CORONAVIRUS |Carantina in localitatea Cuza Voda din Constanta, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu COVID-19 (VIDEO)

O parte a localitatii Cuza Voda din judetul Constanta a fost plasata in carantina, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Vizati de masura de restrictie sunt.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

Scene halucinante au avut loc in localitatea Munteni, din judetul Galati, in noaptea de inviere. incalcand restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii infectiilor cu COVID-19, zeci de.

VIDEO Gratar la miez de noapte intr-o localitate din Suceava aflata in carantina. Petrecaretii, depistati cu ajutorul unei drone - UPDATE

16 locuitori ai comunei sucevene Patrauti, aflata in carantina din cauza coronavirusului, au fost prinsi la o petrecere in aer liber, la miez de noapte. Oamenii faceau gratar si au fost depistati cu ajutorul unei drone a Ministerului de Interne dotata cu o camera de termoviziune. Fortele de ordine au fost suplimentate la Patrauti dupa ce saptamana trecuta mai multi localnici au incalcat carantina si au iesit din comuna, mergand la aeroportul din Cluj, pentru a pleca de acolo la munca in Germania.

COVID-19. Peste 300 de cazuri de coronavirus la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica din judetul Suceava

Un nou focar de coronavirus in judetul Suceava. Un numar de 301 persoane din Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica au fost confirmate cu COVID-19, confirma Directia de Sanatate.

CORONAVIRUS. Alte 16 decese ale unor pacienti cu COVID-19. Sase dintre victime provin de la un camin de batrani din judetul Galati. Bilantul total al victimelor ajunge la 498

UPDATE, 21 aprilie, ora 20. 09: Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, de fapt, victima epidemiei cu numarul 495 este o femeie de 37 de ani din Maramures. Aceasta a ajuns pe 11 aprilie la Spitalul Clinic.

CORONAVIRUS. Niciun nou deces din cauza COVID-19 in China, in ultimele 24 de ore

China, tara din care a pornit noul COVID-19, pare sa fi castigat lupta cu noul coronavirus. Guvernul de la Beijing anunta ca in ultimele 24 de ore nu a mai inregistrat niciun deces din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )