Libnet.ro
UNICEF

06:00

CORONAVIRUS |Cat costa vaccinul Moderna impotriva Covid-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cat costa vaccinul Moderna impotriva Covid-19

In contextul in care multe companii din intreaga lume incearca din rasputeri sa realizeze un vaccin eficient impotriva noului coronavirus, compania americana Moderna a declarat ca a trecut din data de 27 iulie. continuă pe B1

Coronavirus: A fost stabilit un pret pentru vaccinul Moderna impotriva Covid-19

Moderna Inc a spus miercuri ca au fost incheiate acorduri pentru cantitati mici ale vaccinului sau experimental la un pret cuprins intre 32 si 37 de dolari per doza, relateaza Reuters, citand CEO-ul companiei.

A fost stabilit un pret pentru vaccinul Moderna impotriva Covid-19

Moderna Inc a spus miercuri ca au fost incheiat acorduri pentru cantitati mici ale vaccinului sau experimental la un pret cuprins intre 32 si 37 de dolari per doza, conform Reuters.

Curs BNR, miercuri, 5 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 5 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 5 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs BNR, luni, 4 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 4 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 4 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs BNR, luni, 3 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 3 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 3 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )