Libnet.ro
UNICEF

17:15

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Orban: Victor Costache a demisionat din motive personale Georgeta Bumbac, cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, va fi schimbata din functie

Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, in plina pandemie de coronavirus, din motive de natura personala si profesionala, a declarat vineri dimineata premierul Ludovic Orban. Primul ministru a facut si un anunt-cheie pentru Ministerul Sanatatii: Georgeta Bumbac, considerata cel mai puternic functionar din aceasta institutie in ultimul deceniu, ar urma sa fie schimbata din functie. DOCUMENT Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, membra in CA-urile a 3 companii de stat si considerata cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, om-cheie in echipa lui Victor Costache.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

Faze tari: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus; Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania

Adevarul: O pisica a fost depistata pozitiv cu coronavirus * Stirile Pro Tv: Cat a costat cel mai scump diamant vandut vreodata in Romania * Incrediblia. ro: Operatiunea Albina: Cum tin indienii elefantii departe de sinele de tren.

Cum au construit elvetienii cel mai lung tunel din lume si uimitoarea retea feroviara subterana din Alpi

Elvetienii au investit mult in trenuri si in tuneluri lungi care au fost terminate la timp si fara depasirea bugetului initial, lucru rar in domeniu. Cel mai lung tunel din lume a fost terminat in 2016, are 57 de km si cele mai rapide trenuri il strabat in doar 20 de minute. Elvetia face tuneluri care bat recorduri inca de acum aproape 150 de ani, dar nu se opreste aici, iar in articol puteti citi nu doar cum a fost construit uriasul tunel Gotthard Base, dar si cum vrea tara cantoanelor sa mute pe tren marfa transportata cu sute de mii de camioane.

Tanara de 27 de ani, din Botosani, rapusa de coronavirus, s-a infectat la o inmormantare

Cel mai tanar bolnav roman care a murit din cauza coronavirusului este o femeie de 27 de ani din Botosani, care avea si diabet zaharat tip I.

Cine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache

Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Husi, pe care l-a si condus o perioada in calitate de manager, si este liderul PNL Vaslui. Nelu Tataru a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii in decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din institutie in mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult in umbra in cele aproape 5 luni de mandat.

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

Elev de 14 ani, cel mai tanar european mort din cauza coronavirus

Un elev de 14 ani, care locuia la sud de Porto, in Portugalia, se crede ca este cel mai tanar european mort din cauza coronavirus. Acesta suferea de psoriazis, dar nu avea boli cu impact major.

Rafila: Cel mai probabil luni se va depasi pragul de 2.000 de imbolnaviri, de la care se intra in scenariul 4 Trebuie sa fim pregatiti ca pacientii cu forme usoare sa fie tratati acasa

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania va depasi pragul de 2. 000, de la care se va intra in scenariul 4 al pandemiei, cel mai probabil luni, spune presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a precizat ca autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru ca pacientii cu forme usoare ale bolii sa poata fi tratati acasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )