Libnet.ro
UNICEF

16:15

Elev de 14 ani, cel mai tanar european mort din cauza coronavirus

Antena3 Antena3,
Elev de 14 ani, cel mai tanar european mort din cauza coronavirus

Un elev de 14 ani, care locuia la sud de Porto, in Portugalia, se crede ca este cel mai tanar european mort din cauza coronavirus. Acesta suferea de psoriazis, dar nu avea boli cu impact major. continuă pe Antena3

Tanara de 27 de ani, din Botosani, rapusa de coronavirus, s-a infectat la o inmormantare

Cel mai tanar bolnav roman care a murit din cauza coronavirusului este o femeie de 27 de ani din Botosani, care avea si diabet zaharat tip I.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

Cum a luat virusul ucigator cea mai tanara pacienta din Romania moarta de COVID-19

A fost inregistrat si primul deces cauzat de COVID-19, la Botosani. Este vorba despre cel mai tanar pacient mort dupa infectie cu coronavirus in Romania, o tanara de 27 de ani din comuna Candesti. Botosaneanca avea diabet zaharat tip I.

Romania are 37 de decese din cauza coronavirusului. Cel mai tanar bolnav avea 39 de ani

Pana in dimineata zilei de duminica, 29 martie 2020, in Romania au fost consemnate 37 de decese ale .

GCS: Varsta medie a pacientilor diagnosticati cu COVID-19 este de 45 de ani; cei mai multi au intre 19 si 50 de ani

Varsta medie a pacientilor diagnosticati, pana in prezent, in Romania, cu noul coronavirus este de aproximativ 45 de ani, cel mai mare procent reprezentandu-l persoanele cu varste cuprinse intre 19 si 50 de ani 60%).

Rafila: Cel mai probabil luni se va depasi pragul de 2.000 de imbolnaviri, de la care se intra in scenariul 4 Trebuie sa fim pregatiti ca pacientii cu forme usoare sa fie tratati acasa

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania va depasi pragul de 2. 000, de la care se va intra in scenariul 4 al pandemiei, cel mai probabil luni, spune presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a precizat ca autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru ca pacientii cu forme usoare ale bolii sa poata fi tratati acasa.

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

Atletico Madrid anunta ca unul dintre juniorii sai, Christian Minchola, a murit la doar 14 ani

Clubul Atletico Madrid a anuntat, sambata, ca unul dintre juniorii sai, Christian Minchola, a incetat din viata la varsta de 14 ani. Gruparea spaniola nu a precizat cauza decesului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )