Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mai multe uzine Renault din Franta ar putea sa fie inchise

România Liberă România Liberă,
Mai multe uzine Renault din Franta ar putea sa fie inchise

Renault vrea sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblat. continuă pe România Liberă

Renault vrea sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de taiere de costuri care ar urma sa fie anuntat saptamana viitoare.

Renault intentioneaza sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de economii.

Efectele fake news si ale teoriilor conspiratiei: Turnurile de telefonie 5G au inceput sa fie incendiate in mai multe tari din Europa

Vandalii si conspirationistii au o noua tinta: turnurile de telefonie 5G. Sub titlul, in Europa, vrajitoarele au inceput sa fie din nou arse pe rug, publicatia Politico atentioneaza ca in mai multe tari din Europa turnurile 5G au fost incendiate, asa cum in Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug pe motiv ca ar fi vrajitoare. Zeci de turnuri 5G au fost incendiate in Olanda, Italia, Irlanda, Belgia, Cipru si Marea Britanie. Vandalii isi motiveaza actiunile pe teorii absurde, precum faptul ca statiile 5G ar raspandi coronavirusul, ori ca radiatiile emise ar slabi sistemul imunitar. Sustin char ca boala COVID-19 nu ar exista, ci ar fi doar un mit pentru a ascunde efectele 5G.

PSD iese la atac: motiune de cenzura si mai multe motiuni simple anuntate de liderii partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat intentia deplina a partidului de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului lui Ludovic Orban. Presedintele PSD a confirmat, in cadrul unei interventii televizate recente, ca social democratii vor fi sprijiniti, in acest demers, de mai multe partide parlamentare. Mesajul a fost reluat si in Parlament, la Ora Premierului. De altfel, Pro Romania si ALDE par sa fie de acord cu masura demiterii guvernului Orban.

PSD iese la atac: motiune de cenzura si mai multe motiuni simple anuntate de liderii partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat intentia partidului de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului lui Ludovic Orban. Presedintele PSD a confirmat, in cadrul unei interventii televizate recente, ca social democratii vor fi sprijiniti, in acest demers, de mai multe partide parlamentare. Mesajul a fost reluat si in Parlament, la Ora Premierului. De altfel, Pro Romania si ALDE par sa fie de acord cu masura demiterii guvernului Orban.

iNCEPAND CU 19 MAI Amazon va redeschide treptat depozitele din Franta

Amazon. com anuntat ca intentioneaza sa redeschida treptat depozitele din Franta incepand cu 19 mai, fiind pe cale sa finalizeze un acord cu sindicatele si comitetele de intreprindere pentru a pune capat conflictului legat de masurile de protectie fata de coronavirus, care a dus la inchiderea acestora timp de peste o luna.

CORONAVIRUS |La doar o saptamana de la redeschidere, 70 de gradinite si scoli primare din Franta s-au inchis din nou dupa descoperirea mai multor cazuri de COVID-19

Incepand cu 11 mai, masurile restrictive din Franta s-au relaxat, tara incepand sa isi revina treptat, incercand sa isi relanseze economia, puternic zdruncinata de pandemia de coronavirus. Astfel,.

Amazon redeschide depozitele din Franta

Depozitele din Franta ale Amazon. com vor fi redeschise azi cu circa 30% dintre angajati, au declarat ieri trei lideri sindicali, punand capat conflictului din ultima luna legat de masurile de protectie luate de gigantul de comert electronic pentru protejarea lucratorilor de pandemia de coronavirus.

Mai multe persoane, ratacite intr-o zona impadurita din Gorj. Cautarile salvamontistilor, ingreunate de ploaie

Mai multe persoane s-au ratacit intr-o zona impadurita din judetul Gorj. in zona ploua foarte puternic si sunt caderi de grindina, fapt care ingreuneaza cautarile salvamontistilor.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )