Libnet.ro
UNICEF

13:30

Coronavirus: Celule din nas, cea mai probabila cale initiala de infectie (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Celule din nas, cea mai probabila cale initiala de infectie (studiu)

Doua tipuri de celule din cavitatea nazala au fost identificate drept cele mai probabile puncte de intrare a coronavirusului in corpul uman, a concluzionat o echipa internationala de cercetatori, citata joi de Press Association. continuă pe Hotnews

Galerie FOTO: Cum se transforma cea mai mare Sala Polivalenta din tara intr-un centru de suport pentru bolnavii de COVID-19

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai mare arena sportiva din tara cu pana la 10. 000 de locuri), va deveni in urmatoarea perioada un centru de spitalizare cu 350 de paturi pentru pacientii infectati cu Covid-19 ce prezinta forme usoare si medii. Spatiul va fi transformat temporar intr-un centru de primire, triere, cazare si tratare a bolnavilor infectati cu coronavirus, cazurile mai grave urmand a fi transferate catre alte unitati spitalicesti.

Bilantul deceselor de COVID-19 in Romania a crescut la 575. Cea mai tanara victima are 21 de ani

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a crescut, sambata dimineata, la 575. Cea mai tanara victima, dintre cele 8 anuntate de autoritati, este o tanara de 21 de ani, din Focsani, care avea si alte comorbiditati.

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt.

NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

NASA are planuri ambitioase pe Luna, iar aceasta harta detaliata va fi utila pentru misiunile viitoare pe care le va desfasura aici. Pentru asta, cercetatorii au creat cea mai detaliata.

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

Video. Imagini socante in miezul zilei. Un barbat a incasat o bataie sora cu moartea de la Seful Politiei din Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Acte de violenta si cruzime au avut loc in judetul Giurgiu pe data de 17 aprilie. Imaginile video in care se observa un barbat pus la pamant si lovit cu salbaticie au oripilat o tara intreaga. Cine este politistul care a agresat in repetate randuri un tanar incatusat Autoritatile care doresc sa impuna ordinea si .

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

O femeie de 21 de ani este cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 575

Alte opt decese ale unor romani confirmati cu coronavirus au fost anuntate sambata dimineata, intre acestea fiind si al unei tinere de 21 de ani, din judetul Vrancea. Bilantul a ajuns astfel la 575.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )