Libnet.ro
UNICEF

20:15

NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

Playtech Playtech,
NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

NASA are planuri ambitioase pe Luna, iar aceasta harta detaliata va fi utila pentru misiunile viitoare pe care le va desfasura aici. Pentru asta, cercetatorii au creat cea mai detaliata. continuă pe Playtech

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

STUDIU Care este cea mai sigura forma de autentificare pentru plati, pentru romani

Consumatorii romani considera ca platile efectuate prin autentificare biometrica sunt mai sigure si mai convenabile decat metodele traditionale, conform noilor cercetari efectuate de Visa. 57% dintre consumatorii romani au renuntat la o achizitie online deoarece nu si-au amintit parola contului.

Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Daca voiai sa platesti mai putin de 4,5 lei pe litrul de benzina, ei bine, se poate. Au fost anuntate preturile valabile pe 20 aprilie si surpriza cea mai mare e, de fapt, la motorina. Pe.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii, cea mai mare manifestatie anticomunista dupa caderea Cortinei de Fier: Mai bine mort decat comunist

In urma cu trei decenii, centrul Bucurestiului a fost declarat Zona libera de neo-comunism. A fost inceputul celui mai amplu protest din istoria Romaniei.

DigiSport: A fost cea mai delicata interventie!. Sportivul implicat in scandalul din Rahova, cu 37 de persoane duse la audieri

Mihai Donisan, multiplu campion al Romaniei la saritura in inaltime, a intervenit in urma cu doua zile, alaturi de politisti, pentru a stinge conflictul din cartierul Rahova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )