Libnet.ro
UNICEF

22:00

Coronavirus |CFR Calatori suspenda 100 de trenuri si introduce 11, pentru navetisti si angajati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus |CFR Calatori suspenda 100 de trenuri si introduce 11, pentru navetisti si angajati

Un numar de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulatie zilnica, pentru a veni in sprijinul navetistilor si a angajatilor companiilor cu program decalat, in timp ce alte 100 de trenuri vor fi suspendate temporar, etapizat, incepand cu data. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori introduce 11 trenuri suplimentare pentru orele de varf, dar suspenda 100 de trenuri de weekend

CFR Calatori anunta ca a introdus un numar de 11 trenuri cu circulatie zilnica, pentru a veni in sprijinul navetistilor si a angajatilor companiilor cu program decalat. Pe de alta parte un numar de 100 de.

CFR CALATORI RUPE CAPITALA DE RESTUL TARII Trenurile de persoane interregionale, oprite de restrictiile impuse de Guvern

Masurile Ordonantei Militare numarul 3 din data de 24. 2020, prin care s-a restrictionat strict deplasarea pentru toate persoanele, isi fac simtite efectele si asupra Companiei Nationale CFR Calatori, care a decis sa suspende temporar circulatia unor tre and 172;nuri in traficul intern, incepand de ieri. Este al treilea val de suspendari de trenuri la CFR Calatori de cand a fost decretata starea de urgenta.

CFR Calatori anunta ca, de duminica, transportul feroviar de calatori trece la ora de vara

CFR Calatori informeaza ca incepand cu data de 29 martie 2020, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 03:00 devenind ora 04:00, se arata intr-un comunicat de presa.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )