Libnet.ro
UNICEF

05:15

CFR CALATORI RUPE CAPITALA DE RESTUL TARII Trenurile de persoane interregionale, oprite de restrictiile impuse de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR CALATORI RUPE CAPITALA DE RESTUL TARII Trenurile de persoane interregionale, oprite de restrictiile impuse de Guvern

Masurile Ordonantei Militare numarul 3 din data de 24. 2020, prin care s-a restrictionat strict deplasarea pentru toate persoanele, isi fac simtite efectele si asupra Companiei Nationale CFR Calatori, care a decis sa suspende temporar circulatia unor tre and 172;nuri in traficul intern, incepand de ieri. Este al treilea val de suspendari de trenuri la CFR Calatori de cand a fost decretata starea de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Calatori suspenda alte cateva zeci de trenuri, ca urmare a noilor restrictii de circulatie impuse de miercuri

In urma Ordonantei Militare numarul 3 din data de 24. 2020, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus Covid 19) pe teritoriul tarii noastre, in concordanta cu deciziile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic intern, incepand din 25 martie 2020. Este al treilea val de suspendari de trenuri de cand a fost decretata stare de urgenta.

CFR Calatori anunta ca, de duminica, transportul feroviar de calatori trece la ora de vara

CFR Calatori informeaza ca incepand cu data de 29 martie 2020, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 03:00 devenind ora 04:00, se arata intr-un comunicat de presa.

PANA PE 17 APRILIE CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte si garniturile conexe acestora, in trafic intern, incepand de luni, 23 martie, pana pe 17 aprilie, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, a anuntat, duminica, CFR Calatori.

Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare. Comunicat oficial de la CFR Calatori

CFR a facut un anunt in legatura cu suspendarea trenurilor, cu privire la limitarea raspandirii noului virus. Acest lucru se datoreaza si faptului ca de astazi a intrat in vigoare ordonanta militara. Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare Deoarece ordonanta militara cu numarul 3, a intrat in vigoare, CFR anunta suspendarea temporara a circulatiei. Calatoriile .

CFR Calatori anunta suspendarea mai multor trenuri de noapte, pana in 17 aprilie

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 23 martie - 17 aprilie. suspenda circulatia unor trenuri care .

CFR Calatori suspenda circulatia mai multor trenuri de noapte, pana in data de 17 aprilie

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 23 martie - 17 aprilie. suspenda circulatia unor trenuri care circula pe timp de noapte, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )