Libnet.ro
UNICEF

12:30

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei. continuă pe Wall-Street Ro

Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

Incepand cu sambata 14 martie), pana pe 13 aprilie 2020, Danemarca va inchide granitele pentru straini, doar cetatenii danezi putand intra in tara, a anuntat Ambasadei Danemarcei de la Bucuresti.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

CORONAVIRUS |Ucraina isi inchide granitele pentru urmatoare doua saptamani, ca masura impotriva pandemiei

Ucraina aplica masuri drastice pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus. incepand cu 16 martie, pentrudoua saptamani, Ucraina interzice trecerea frontierei de stat, inclusiv in regim.

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

CORONAVIRUS |Polonia iNCHIDE GRANITELE pentru toti STRAINII

Incercand sa stopeze raspandirea coronavirusului, Polonia isi inchide frontierele calatorilor straini, a anuntat premierul Mateusz Morawiecki, citeaza Reuters. Mai mult, guvernul va impune o carantina.

Si Bundesliga isi inchide portile pentru spectatori

Mai multe echipe din primele doua ligi germane au adoptat masuri de inchidere a portilor la meciurile programate la finalul acestei saptamani.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

Coronavirus: Thailanda anuleaza acordarea vizei pentru Romania

Thailanda a anulat miercuri acordarea vizei la sosire pentru cetatenii din 18 state, printre care si Romania, a informat Ministerul de Interne de la Bangkok, masura fiind luata pentru a limita raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )