Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Coronavirus in Romania. Parchetele isi suspenda activitatea de relatii cu publicul pana in data de 30 martie

Activitatea de relatii cu publicul si audiente in cadrul parchetelor se suspenda pana la data de 30 martie 2020, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, emis miercuri, in contextul combaterii raspandirii noului coronavirus.

Clubul Universitatea Craiova isi suspenda activitatea mai mult decat a anuntat LPF

Clubul Universitatea Craiova a decis sa-si suspende activitatea incepand de astazi pana pe 21 aprilie 2020. Data este cu mult peste suspendarea anuntata de FRF, 31 martie 2020.

Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

Consiliul de Administratia al Universitatii Bucuresti a votat miercuri, 11 martie, suspendarea activ.

Coronavirus: Toate universitatile trebuie sa isi suspende activitatea cu studentii in cadrul universitatilor pana in 31 martie ASE-ul anunta ca isi suspenda cursurile de la sediul universitatii

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anuntat, miercuri, sistarea activitatilor cu studentii in universitati pana la data de 31 martie. in aceste conditii, pe langa celelalte universitati, si Academia de Studii Economice din Bucuresti a decis suspendarea, incepand cu 12 martie a tuturor activitatilor didactice fata in fata.

APIA suspenda activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol pana pe 4 mai

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat ca suspenda activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol incepand de joi, 12 martie, pana pe 4 mai, decizie luata in contextul masurilor luate de prevenire a riscului de raspandire la nivel national a infectiei cu coronavirus.

Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii

Operatorul Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii cu utilizatorii din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, in perioada 12 martie 31 martie 2020.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )