Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a adoptat un cadru temporar ce permite statelor UE sa ofere mai mult sprijin economiilor

B1 B1,
CORONAVIRUS |Comisia Europeana a adoptat un cadru temporar ce permite statelor UE sa ofere mai mult sprijin economiilor

Comisia Europeana a anuntat ca a adoptat un cadru temporar care permite statelor membre UE sa ofere mai mult sprijin economiilor lor, in contextul epidemiei de coronavirus. Noul cadrul permite tarilor. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a adoptat un cadru temporar ce permite statelor UE sa ofere mai mult sprijin economiilor

Comisia Europeana a anuntat ca a adoptat un cadru temporar care permite statelor membre UE sa ofere mai mult sprijin economiilor lor, in contextul epidemiei de coronavirus. Noul cadrul permite tarilor.

Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile Uniunii Europene in contextul pandemiei de coronavirus. Bugetul UE initial al rezervei este de 50 de milioane de euro.

Comisia Europeana adopta un cadru temporar pentru a permite statelor membre sa ofere mai mult sprijin economiei

Comisia Europeana a anuntat vineri ca a adoptat un cadru temporar pentru a permite statelor membre sa utilizeze toata flexibilitatea prevazuta de normele privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia in contextul epidemiei de Covid-19, astfel ca, de exemplu, statele membre vor putea sa instituie scheme care sa permita acordarea unei finantari de pana la 800. 000 euro unei intreprinderi pentru a raspunde nevoilor urgente de lichiditate ale acesteia.

Comisia Europeana recomanda Netflix sa nu mai transmita HD in perioada crizei coronavirus. Acelasi apel si pentru celelalte platforme de streaming

Comisia Europeana a facut joi apel la responsabilitatea serviciilor de streaming, a operatorilor si a utilizatorilor pentru prevenirea congestionarii retelelor si asigurarea continuitatii accesului la internet. Ca urmare a masurilor de distantare sociala instituite in intreaga Europa pentru combaterea pandemiei de COVID-19, cererea privind capacitatea de conectare pe internet a crescut, fie ca este vorba despre munca la distanta, procesul de invatare online sau divertisment, fapt care pune presiune asupra retelelor de comunicatii, subliniaza Executivul european.

Cinci tipuri de ajutoare aprobate de Comisia Europeana: Tarile europene vor putea acorda finantari de pana la 800.000 euro unei companii

Comisia Europeana a adoptat un cadru temporar pentru a permite statelor membre sa utilizeze toata flexibilitatea prevazuta de normele privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia in contextul epidemiei de COVID-19. Cadrul va fi in vigoare pana la sfarsitul lunii decembrie 2020. in vederea asigurarii securitatii juridice, Comisia va evalua, inainte de aceasta data, daca durata trebuie extinsa. Vezi cinci tipuri de ajutoare pe care statele le vor putea acorda.

Cinci tipuri de ajutor de stat, acordate de Comisia Europeana

Cinci tipuri de ajutor de stat vor fi acordate de Comisia Europeana, dupa ce institutia a adoptat un cadru temporar pentru a permite statelor membre sa utilizeze toata flexibilitatea prevazuta de normele privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia in contextul epidemiei de COVID-19.

Comisia Europeana a propus statelor membre un proiect de cadru temporar privind ajutoarele de stat destinate sprijinirii economiei. Vestager: Trebuie sa actionam decisiv, rapid si coordonat

Comisia Europeana a trimis statelor membre, spre consultare, un proiect de propunere de cadru temporar privind ajutoarele de stat destinate sprijinirii economiei in contextul epidemiei de COVID-19. Documentul a fost i.

Comisia Europeana: Odata cu aparitia pandemiei COVID-19 a crescut numarul celor care vand produse inselatoare sau care pretind ca pot vindeca boala Platformele online sa ia masuri

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus s-a inregistrat o crestere a numarului de comercianti care vand online produse inselatoare, cum ar fi masti, bonete si dezinfectanti pentru maini si care pretind ca ar putea preveni sau vindeca noul virus. Comisia Europeana spune ca astfel de comercianti exploateaza situatia actuala pentru a-si vinde produsele la preturi foarte mari, sustinand lucruri neadevarate si inducandu-i astfel in eroare pe oameni. Executivul UE incurajeaza autoritatile statelor membre sa ia rapid masuri prin care sa fie asigurata respectarea legislatiei la nivel national.

Comisia Europeana propune patru scheme de ajutor de stat, ce pot fi aplicate firmelor aflate in dificultate financiara

Comisia Europeana propune patru scheme de ajutor de stat temporar de care pot beneficia societatile care au intrat in dificultate dupa 31 decembrie 2019, in conditii pe care fiecare stat membru al Uniunii Europene urmeaza sa le stabileasca.

Comisia Europeana directioneaza catre Romania peste 1 miliard de euro pentru criza coronavirusului

Comisia Europeana va directiona catre Romania peste 1 miliard de euro, pentru criza generata de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )