Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile Uniunii Europene in contextul pandemiei de coronavirus. Bugetul UE initial al rezervei este de 50 de milioane de euro. continuă pe Hotnews

Pandemia Covid 19. Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis joi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19, masura urmand sa intre in vigoare de vineri.

Comisia Europeana instituie prima rezerva strategica europeana de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis Astazi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19.

COVID-19: Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale. Pe lista se aflaechipamente medicale de terapie intensiva, cum ar fi ventilatoarele;echipamente individuale de protectie, cum ar.

Comisia Europeana recomanda Netflix sa nu mai transmita HD in perioada crizei coronavirus. Acelasi apel si pentru celelalte platforme de streaming

Comisia Europeana a facut joi apel la responsabilitatea serviciilor de streaming, a operatorilor si a utilizatorilor pentru prevenirea congestionarii retelelor si asigurarea continuitatii accesului la internet. Ca urmare a masurilor de distantare sociala instituite in intreaga Europa pentru combaterea pandemiei de COVID-19, cererea privind capacitatea de conectare pe internet a crescut, fie ca este vorba despre munca la distanta, procesul de invatare online sau divertisment, fapt care pune presiune asupra retelelor de comunicatii, subliniaza Executivul european.

Coronavirus: Comisia Europeana ofera un sprijin financiar de pana la 80 milioane de euro companiei CureVac pentru un vaccin

Comisia Europeana a oferit luni un sprijin financiar de pana la 80 milioane de euro companiei CureVac din Tuebingen, Germania, care dezvolta vaccinuri inalt inovative, pentru a accelera dezvoltarea si producerea unui vaccin impotriva coronavirusului in Europa, informeaza executivul european, citat de Agerpres. Citeste si: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin pentru coronavirus.

Comisia Europeana propune restrictionarea calatoriilor non-esentiale spre UE pentru 30 de zile

In contextul in care continentul european a devenit oul epicentru al pandemiei de coronavirus, Comisia Europeana a propus luni restrictionarea calatorilor non-esentiale spre Uniunea Europeana, pentru o.

Comisia Europeana: Odata cu aparitia pandemiei COVID-19 a crescut numarul celor care vand produse inselatoare sau care pretind ca pot vindeca boala Platformele online sa ia masuri

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus s-a inregistrat o crestere a numarului de comercianti care vand online produse inselatoare, cum ar fi masti, bonete si dezinfectanti pentru maini si care pretind ca ar putea preveni sau vindeca noul virus. Comisia Europeana spune ca astfel de comercianti exploateaza situatia actuala pentru a-si vinde produsele la preturi foarte mari, sustinand lucruri neadevarate si inducandu-i astfel in eroare pe oameni. Executivul UE incurajeaza autoritatile statelor membre sa ia rapid masuri prin care sa fie asigurata respectarea legislatiei la nivel national.

Comisia Europeana, recomandari pentru statele UE: Cum pot fi luate masurile la frontiera, astfel incat sa fie protejata sanatatea, dar si asigurate bunurile si serviciile esentiale

Comisia Europeana a prezentat luni o serie de orientari adresate statelor membre UE, cu privire la masurile de gestionare a frontierelor. Asta in contextul in care raspandirea noului coronavirus a determinat.

Comisia Europeana propune restrictionarea calatoriilor non-esentiale spre UE pentru 30 de zile

Comisia Europeana a propus luni restrictionarea calatorilor non-esentiale spre Uniunea Europeana pentru o perioada initiala de 30 de zile, in contextul in care Europa a devenit noul epicentru al pandemiei cu noul coronavirus, transmit AFP.

Comisia Europeana recomanda restrictii de calatorie in UE

Comisia Europeana recomanda restrictionarea calatoriilor neesentiale in Uniunea Europeana. Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, propune restrictionarea calatoriilor neesentiale in UE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )