Libnet.ro
UNICEF

08:15

Pandemia Covid 19. Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis joi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19, masura urmand sa intre in vigoare de vineri. continuă pe Adevărul

COVID-19: Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale. Pe lista se aflaechipamente medicale de terapie intensiva, cum ar fi ventilatoarele;echipamente individuale de protectie, cum ar.

Comisia Europeana instituie prima rezerva strategica europeana de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis Astazi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19.

Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile Uniunii Europene in contextul pandemiei de coronavirus. Bugetul UE initial al rezervei este de 50 de milioane de euro.

Comisia Europeana propune restrictionarea calatoriilor non-esentiale spre UE pentru 30 de zile

Comisia Europeana a propus luni restrictionarea calatorilor non-esentiale spre Uniunea Europeana pentru o perioada initiala de 30 de zile, in contextul in care Europa a devenit noul epicentru al pandemiei cu noul coronavirus, transmit AFP.

Pandemia COVID-19. Autoritatile din Lombardia verifica deplasarile populatiei prin intermediul telefoanelor mobile

Lombardia, regiunea cea mai afectata din Italia de pandemia COVID-19, cu peste 16. 000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dintre care 1. 640 fatale, a deplans faptul ca doar 60% din cei peste 10 milioane de locuitori ai sai respecta masura de izolare la domiciliu. Datele provin de la un program de monitorizare a telefoanelor mobile.

RORETAIL considera ca pandemia COVID-19 reprezinta evenimente fortuite

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania considera ca pandemia COVID-19, impreuna cu masurile legale luate de autoritati pentru combaterea acestei pandemii inclusiv declararea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16 martie 2020) reprezinta evenimente fortuite, care reunesc atat forta majora, cat si cazul fortuit, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19 cu o donatie de un milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de testare pentru diagnosticare rapida COVID19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom - donatie de un milion de euro pentru interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19 cu o donatie de un milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de testare pentru diagnosticare rapida COVID19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

Pandemia COVID-19. Statele Unite: gigantii IT, chemati la lupta impotriva noului coronavirus

Guvernul american discuta cu Facebook, Google si alte companii din domeniul IT in legatura cu o potentiala utilizare a datelor personale pentru combaterea pandemiei Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )