Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS. Comisia Europeana majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU

B1 B1,
CORONAVIRUS. Comisia Europeana majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU

Comisia Europeana majoreaza cu75demilioanede euro bugetul pentru repatrierea cetatenilorUE sibugetul rezervei de echipamente medicale rescEU. Masura adoptata. continuă pe B1

Comisia Europeana anunta masuri pentru asigurarea continuitatii serviciilor esentiale de transport aerian de marfa

Comisia Europeana face apel la statele membre ale UE sa sprijine operatiunile de transport aerian de marfa pe durata crizei de coronavirus, noile orientari recomandand masuri operationale si organizationale destinate sa mentina fluxurile esentiale de transport, inclusiv circulatia materialelor medicale si a personalului sanitar.

Comisia Europeana vrea sa aloce 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta tarile sa repatrieze cetatenii

Comisia Europeana a anuntat vineri, printr-un comunicat ca majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU si ca a propus alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale .

75 de milioane euro, bani alocati de Comisia Europeana pentru repatrierea cetatenilor UE

Comisia Europeana a propus, vineri, alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale rescEU.

Comisia Europeana vrea sa urmareasca populatia prin telefoanele mobile, in lupta cu coronavirus

Comisia Europeana le-a cerut luni gigantilor din telecomunicatii din Europa, inclusiv Deutsche Telekom si Orange, sa partajeze datele mobile ale populatiei din Europa pentru a ajuta la combaterea raspandirii coronavirusului, scrie Politico.

Comisia Europeana, decizie controversata in lupta cu COVID-19: Populatia va fi urmarita prin telefoanele mobile

Populatia din Europa va fi urmarita prin telefoanele mobile, scopul fiind controlarea raspandirii coronavirusului. Comisia Europeana a solicitat deja gigantilor din telecomunicatii, partajarea datele mobile ale populatiei din Europa, scrie Politico.

Cadru temporar instituit de Comisia Europeana privind masuri de ajutor de stat pentru sprijinirea economiei in contextul COVID-19

Diversele masuri adoptate de statele membre UE, precum izolarea sociala, restrictiile de calatorie sau carantina urmaresc ca impactul COVID-19 asupra populatiei sa fie unul cat mai scurt si limitat posibil. in acelasi timp, acestea au un impact economic direct atat asupra cererii, cat si a ofertei de produse si servicii si lovesc companiile si angajatii din tot mai multe sectoare economice. in acest context, Comisia Europeana instituie, pana la sfarsitul lunii decembrie 2020, un cadru temporar ce prevede cinci noi tipuri de ajutoare de stat la care intreprinderile pot apela, respectiv:.

Comisia Europeana cere asigurarea fluxului continuu al marfurilor in toata Uniunea Europeana prin culoare verzi

Comisia Europeana CE) a emis, luni, noi prevederi practice in legatura cu modul de punere in aplicare a Orientarilor privind gestionarea frontierelor, in scopul de a mentine circulatia marfurilor pe tot teritoriul UE pe durata actualei pandemii.

Comisia Europeana solicita statelor membre asigurarea fluxului continuu al marfurilor prin crearea de culoare verzi

Comisia Europeana a emis noi prevederi in legatura cu modul de punere in aplicare a Orientarilor referitoare la gestionarea frontierelor, in scopul de a mentine circulatia marfurilor pe tot teritoriul UE pe.

Comisia Europeana trimite Romaniei 1,3 miliarde de euro. Cum vor fi cheltuite fondurile

Comisia Europeana a asigurat Romaniei in aceasta perioada doua transe de fonduri europene, una in valoare de 660 milioane euro si o a doua de 637 milioane euro, a declarat, luni seara, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Comisia Europeana critica statele care au pus interesul national pe primul plan. Ursula von der Leyen: Europa se lupta pentru supravietuire

Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a declarat ca Europa se lupta pentru supravietuire, in conditiile in care tot mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )