Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Comuna Berca din judetul Buzau reintra in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

B1 B1,
CORONAVIRUS |Comuna Berca din judetul Buzau reintra in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

O comuna din judetul Buzau a intrat in scenariul rosu. Este vorba despre Berca, unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 3cazuri la 1. 000 de locuitori. Din acest motiv, Comitetul Judetean. continuă pe B1

Comuna Berca, din nou in scenariul rosu

Cu 30 de cazuri de coronavirus in ultimele 14 zile, comuna Berca a depasit din nou rata de infectare de 3 la mia de locuitori, astfel ca reintra in scenariul rosu, la doar o zi dupa ce autoritatile au decis ridicarea codului rosu si intrarea in scenariul galben.

Femeie de 64 de ani, spulberata de un autoturism pe un drum din judetul Buzau

Un grav accident rutier, produs vineri seara in judetul Buzau, s-a soldat cu decesul unei femei de 64 de ani. Aceasta a fost izbita de un autoturism in timp ce se deplasa pe partea carosabila.

A fost distribuit primul lot de tablete pentru elevii nevoiasi din judetul Buzau

La saptamani bune dupa ce cursurile la distanta au devenit o obisnuinta din cauza pandemiei de Covid-19, primul lot de tablete pentru elevi nevoiasi a ajuns, vineri dimineata, in judetul Buzau.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Prezenta la vot de doar 11,9% intr-o comuna din judetul Botosani

Comuna Ripiceni din judetul Botosani a inregistrat un record negativ de prezenta la vot la alegerile parlamentare de duminica, in conditiile in care doar 11,9% dintre cetatenii cu drept de vot din aceasta unitate administrativ- teritoriala s-au prezentat la urne, conform Agerpres.

Programul Scoala de acasa: Peste 4.300 de tablete pentru 71 de scoli din judetul Iasi

Tabletele achizitionate de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin programul Scoala de acasa vor ajunge la 71 de scoli din judetul Iasi, anunta Inspectoratul Scolar Judetean. Peste 4. 300 de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un primar din judetul Braila, cercetat pentru ca ar fi impartit bani alegatorilor

Un primar din judetul Braila este cercetat pentru ca ar fi impartit alegatorilor bani si bunuri.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru.

Alegeri parlamentare 2020. Prezenta la vot in judetul Buzau. Au fost la urne doar 131.774 dintre cei 378.427 buzoieni cu drept de vot

Alegeri parlamentare 2020. Pana la ora 21. 00, si-au exercitat dreptul constitutional doar 131. 774 de buzoieni, adica 34,82 % dintre cei 378. 427 de alegatori din judet. Prezenta nationala era la amintita ora de 31,84 %.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Votarea la o sectie din judetul Galati a inceput cu o intarziere de 50 de minute

Procesul de votare la o sectia din localitatea Oancea, judetul Galati, a inceput cu o intarziere de circa 50 de minute. Personalul care trebuia sa se ocupe de dezinfectia sectiei si de masurarea temperaturii votantilor nu a ajuns la timp.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )