Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |Constanta: Terasele raman deschise dupa ora 23:00. Masca, obligatorie in spatiile deschise aglomerate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Constanta: Terasele raman deschise dupa ora 23:00. Masca, obligatorie in spatiile deschise aglomerate

Pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta au stabilit, in unanimitate, mai multe masuri la nivel local, astfel ca, terasele de. continuă pe B1

Orban, despre inchiderea teraselor dupa ora 23.00: Analizam daca aplicam masura la nivelul intregii tari sau la mare, in Bucuresti, in alte zone

Guvernul decide in sedinta de astazi asupra noilor restrictii valabile de la 1 august. Premierul Ludovic Orban a spus ca unele dintre ele sunt inca in analiza, precum cea a inchiderii teraselor dupa ora 23.

Document oficial: terasele vor fi inchise dupa ora 23:00

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de astazi noi masuri de limitare a raspandirii COVID-19 printre care si inchiderea teraselor in intervalul 23.

Ciolacu: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate. Am vazut ca pana la ora 23.00 exista Covid, dupa ora 23.00 reactioneaza mai moale.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23. Am vazut ca pana la ora 23. 00 exista Covid, dupa ora 23. 00 reactioneaza mai moale, a declarat Ciolacu, precizand si ca trebuie explicat cum se realizeaza distanta de doi metri pe plaja.

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Digisport: Cum sa explici asa ceva? Reactia Ministrului Sanatatii dupa cele 23 de teste fals-pozitive de la CFR Cluj

Vestea ca 23 din 26 de jucatori de la CFR Cluj au fost testati gresit pozitiv cu coronavirus, a surprins pe toata lumea. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ramas si el uimit, insa a incercat sa explice cumva aceasta intamplare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )