Libnet.ro
UNICEF

05:30

CORONAVIRUS |Cresele din Bucuresti se redeschid incepand de luni. Ce reguli trebuie respectate pentru evitarea raspandirii COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cresele din Bucuresti se redeschid incepand de luni. Ce reguli trebuie respectate pentru evitarea raspandirii COVID-19

Incepand de luni, 22 iunie, se redeschid cresele in Capitala. in acest sens, Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei si cel al Muncii au publicat un ordin comun care contine toate regulile ce trebuie. continuă pe B1

Coronavirus: Moscheile din Mecca se redeschid credinciosilor duminica

Moscheile din Mecca, primul loc sfant al islamului din Arabia Saudita, vor incepe sa primeasca din nou credinciosii cu incepere de duminica dupa ce au fost inchise trei luni din cauza pandemiei noului coronavirus, a anuntat vineri televiziunea de stat, noteaza AFP, citata de Agerpres. Regatul saudit, unde numarul de cazuri a crescut semnificativ in ultimele zile, a luat masuri de restrictii importante pentru a opri raspandirea bolii COVID-19, in special la Mecca.

Cresele din Sectorul 1 al Capitalei se redeschid pe 22 iunie

Cresele din sectorul 1 al Capitalei sunt pregatite sa ii primeasca pe copii. Parintii care nu au apucat sa ii inscrie pana astazi pe cei mici trebuie sa stie ca mai pot face acest lucru si in perioada urmatoare. Autoritatile dau asigurari ca au fost luate toate masurile pentru ca micutii sa fie in siguranta.

Coronavirus in Romania. 20 de angajati ai fabricii Kandia din Bucuresti au Covid-19 Fabrica a fost inchisa temporar - UPDATE

20 de angajati ai fabricii de ciocolata Kandia din Bucuresti au fost depistati cu coronavirus, iar fabrica a fost inchisa. Asta, dupa ce saptamana trecuta o angajata a fost testata pozitiv cu Covid-19.

Sectorul 4, cel mai sigur din Bucuresti. Primarul Daniel Baluta: Siguranta si dezvoltarea merg mana in mana. Suntem singurii care avem patrula scolara (VIDEO)

In urma unor statistici publicate de Politia Capitalei, aflam ca printre cele mai sigure comunitati din Bucuresti se afla si sectorul 4. Aici, coeficientii de criminalitate au scazut in ultimii cinci ani, cu.

Business report Cat valoreaza capitala dacilor, Sarmizegetusa Regia... in lei. Harta chiriilor pe cartiere din Bucuresti. BCE ii arata BNR-ului ce trebuie sa faca pentru a creste creditarea. Cat curent electric produce Romania

Cat valoreaza astazi capitala dacilor, Sarmizegetusa Regia. in lei. * Harta chiriilor pe cartiere din Bucuresti: unde poti sa locuiesti cel mai ieftin. * Orban: Peste 7. 000 de firme au beneficiat de programul IMM Invest, plafonul fiind de 6 miliarde de lei. * BCE ii arata BNR-ului ce trebuie sa faca pentru a creste creditarea: Finanteaza mai ieftin bancile care isi mentin sau cresc nivelul de creditare pentru companii si persoane fizice. * Cat curent electric produce Romania. Mai putin decat ar putea. * Relansarea economica post-Covid cu mai multe viteze: Ritmuri diferite pentru economii diferite si criteriul rapiditatii de reactie.

Compania Kandia a inchis frabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu Covid-19

Compania Kandia a inchis momentan frabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu noul virus Covid-19. Totodata, compania transmite prin intermediul unui comunicat de presa ca.

Compania Kandia a inchis fabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu Covid-19

Compania Kandia a inchis momentan fabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu noul virus Covid-19. Totodata, compania transmite prin intermediul unui comunicat de presa ca.

Institutul Marius Nasta, unul dintre cele 4 spitale din Bucuresti care trateaza pacienti cu coronavirus, nu mai are locuri libere

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacientii COVID pozitivi, a anuntat sambata dimineata managerul spitalului, Beatrice Mahler. Institutul are in prezent internati 50 de pacienti confirmati cu coronavirus si 3 suspecti, potrivit managerului Beatrice Mahler. in Bucuresti, pacientii infectati cu coronavirus sunt tratati la Institutul Matei Bals si la Spitalul Victor Babes - ambele de boli infectioase, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta si la Spitalul Colentina, care este spital de suport.

Coronavirus: Autoritatile din Australia le reproseaza oamenilor ca se saruta si se imbratiseaza. Se revine la restrictii

Al doilea cel mai populat stat din Australia a anuntat sambata ca va reveni la restrictiile sociale mai dure cu privire la adunarile publice si cele din spatii private, dupa o noua crestere a numarului de cazuri de infectii cu Covid-19, transmite Reuters.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )