Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirus: 3 decese raportate miercuri seara, in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 17

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: 3 decese raportate miercuri seara, in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 17

Ministerul Sanatatii a confirmat in aceasta seara inca 3 decese ale unor persoane confirmate cu COVID-19. Doua dintre acestea sunt din Suceava. Numarul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 17. Opt dintre cei 17 pacienti decedati au fost internati in Spitalul Judetean Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infectie din Romania. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri confirmate - 906 Cazuri noi: 144 86 de persoane s-au vindecat

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 906, cu 144 de cazuri nou depistate, potrivit informatiilor transmise miercuri la ora 13. 00 de Grupul de Comunicare Strategica. La terapie intensiva, in acest moment sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Pana miercuri, in Romania s-au inregistrat 13 decese din cauza COVID-19.

CORONAVIRUS. Seful spitalelor din Franta: Numarul mortilor este mult mai mare fata de ce anunta autoritatile. Nu sunt luati in calcul cei care mor acasa sau in aziluri

Franta, a treia cea mai afectata tara eruopeana de coronavirus, ar inregistra si mai multe decese din cauza Covid-19 decat bilanus anuntat de Guvernul de la Paris, sustine presedintele federatiei.

Coronavirus: Numarul mortilor a depasit pragul de 15.000 in lume Majoritatea, in Europa

Pandemia cu noul coronavirus a omorat peste 15. 000 de oameni in lume, potrivit AFP, pe baza numaratorii de luni de la ora 13.

MAE: 190 de cetateni romani adusi miercuri seara in tara de la Roma

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 25 martie, au fost adusi in tara 190 de cetateni romani, de la Roma, in contextul crizei de coronavirus.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )