Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Wall-Street Ro

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19) pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Digi24: De ce e Timisoara centrul vindecarilor de COVID-19 din Romania: Folosim alta schema de tratament fata de restul tarii

Timisoara are cel mai prolific spital de boli infectioase din Romania: 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati. La Bucuresti s-au vindecat 11 pacienti, 3 la Craiova, 2 la Constanta si 1 la Iasi.

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )