Libnet.ro
UNICEF

21:45

Coronavirus: Al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19. Alte trei cazuri la Leicester

B1 B1,
Coronavirus: Al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19. Alte trei cazuri la Leicester

Manolo Gabbiadini 28 de ani) de la Sampdoria este al doilea fotbalist din Serie A infectat cu coronavirus, informeaza clubul pe retelele de socializare. Anuntul vine in contextul in care primul jucator descoperit. continuă pe B1

Ministrul Culturii din Franta, depistat pozitiv cu coronavirus

Lovitura pentru Franta. Ministrul francez al Culturii, Franck Riester a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus ucigas din China a informat, luni, cabinetul sau, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

inca o imbolnavire cu noul coronavirus: Un barbat din Bucuresti, revenit din Israel, e internat la Terapie Intensiva. Este cel mai grav caz de pana acum. Bilantul a ajuns la 36

Inca un caz de coronavirus a fost raportat miercuri in Romania. De data aceasta este vorba despre un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 ani. El a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020.

Fotbalist de la Juventus depistat pozitiv cu coronavirus

Clubul Juventus Torino a anuntat, miercuri seara, primul caz de jucator infestat cu coronavirus, noul virus gripal care a pus pe jar intregul Mapamond.

Conducatorii din Serie A, criticati pentru ca nu suspenda campionatul

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, i-a catalogat iresponsabili pe conducatorii Serie A, pentru faptul ca ignora deciziile guvernului de a suspenda meciurile de fotbal, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza BBC.

Conducatorii din Serie A, criticati pentru ca nu suspenda campionatul

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, i-a catalogat iresponsabili pe conducatorii Serie A, pentru faptul ca ignora deciziile guvernului de a suspenda meciurile de fotbal, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza BBC.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Coronavirus Medicii italieni din prima linie, confruntati cu decizia dificila de a alege pe cine salveaza

In Lombardia, regiunea bogata din nordul Italiei aflata in centrul epidemiei de coronavirus din tara, deficitul de paturi de spital si de materiale medicale ii pun pe medici in fata unor alegeri din ce in ce mai dificile, noteaza marti Politico, citat de Agerpres.

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )