Libnet.ro
UNICEF

15:45

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Adevărul Adevărul,
inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19. Alte trei cazuri la Leicester

Manolo Gabbiadini 28 de ani) de la Sampdoria este al doilea fotbalist din Serie A infectat cu coronavirus, informeaza clubul pe retelele de socializare. Anuntul vine in contextul in care primul jucator descoperit.

Fotbalist de la Juventus depistat pozitiv cu coronavirus

Clubul Juventus Torino a anuntat, miercuri seara, primul caz de jucator infestat cu coronavirus, noul virus gripal care a pus pe jar intregul Mapamond.

Ministrul Culturii din Franta, depistat pozitiv cu coronavirus

Lovitura pentru Franta. Ministrul francez al Culturii, Franck Riester a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus ucigas din China a informat, luni, cabinetul sau, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Juventus: 121 de persoane in autoizolare la domiciliu dupa ce Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19

Clubul Juventus Torino a anuntat, joi seara, ca dupa ce fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19, 121 de persoane au intrat in autoizolare la domiciliu.

CORONAVIRUS: Real Madrid bagat in carantina, dupa ce un jucator de la echipa de baschet a fost testat pozitiv

Real Madrid si-a anulat, joi, toata activitatea in orasul sau sportiv Valdebebas, dupa ce unul dintre jucatorii de la echipa sa de baschet a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucatorii echipei de fotbal, de.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Coronavirus loveste si la Banca Centrala Europeana. Un angajat a fost depistat pozitiv

Banca Centrala Europeana a luat masuri in regim de urgenta dupa ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus.

Statele Unite: un preot care a dat impartasanie si a strans mana cu sute de credinciosi a fost depistat cu coronavirus

Sute de credinciosi care au frecventat in ultimele doua saptamani Christ Church din cartierul Georgetown din Washington DC au primit ordin sa se autoizoleze dupa ce rectorul bisericii a fost diagnosticat cu coronavirusul Covid-19.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Sunt asteptate rezultatele pentru contactii directi ai buzoiencei de 73 de ani care a fost testata pozitiv cu Covid-19

Confirmarea primului caz de infectare cu noul coronavirus la Buzau a bagat autoritatile locale in sedinta. Primele verificari au scos la iveala ca trei persoane ar fi contacti directi ai batranei de 73 de ani din Parscov, confirmata cu coronavirus dupa ce a revenit acasa din Italia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )