Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS. Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac, pentru ca nu s-a autoizolat la intoarcerea in tara (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac, pentru ca nu s-a autoizolat la intoarcerea in tara (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parchetul General a anuntat ca procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica s-au autosesizat in cazul senatorului PNL Vergil Chitac. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de. continuă pe B1

Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac. Parchetul General s-a autosesizat pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca s-a autosesizat si a deschis un dosar penal cu privire la faptele senatorului PNL Vergil Chitac, cel care a transmis mai multor persoane noul coronavirus.

Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus. Unul dintre ei este in judetul Constanta.

Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, risca dosar penal. Maria Vasii: Un proces penal nu poate fi evitat

Avocatul Maria Vasii declara ca senatorul Vergil Chitac nu poate scapa de urmarirea penala, dupa ce s-a confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Senatorul Vergil Chitac, mutat la Terapie Intensiva. Mesajul fiicei sale, singura neinfectata cu noul coronavirus

Fiica senatorului Vergil Chitac, Irina, a postat un mesaj public pe Facebook legat de situatia familiei ei internate in acest moment pentru ca este infectata de coronavirus. Ea a dezvaluit ca senatorul a fost transferat la Terapie Intensiva, starea lui agravandu-se.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Primul palamentar urmarit penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Pe langa COVID-19, Vergil Chitac mai are si o ancheta pe cap

Procurorii Parchetului General s-au sesizat din oficiu privind zadarnicirea combaterii bolilor in cazul senatorului PNL Vergil Chitac, care a participat la mai multe intalniri oficiale si private dupa ce a intrat in contact cu persoana cu Covid-19. El a fost ulterior confirmat cu coronavirus.

Fiica lui Vergil Chitac, senatorul PNL depistat cu noul coronavirus: Tatal meu a intrat la terapie intensiva

Irina, fiica senatorului PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a anuntat luni ca acesta a fost mutat la sectia de terapie intensiva a spitalului de Boli Infectioase din Constanta. Sunt Irina,.

UPDATE Mesajul senatorului Vergil Chitac, infectat de coronavirus: E o incercare pentru toata planeta

Inca 4 cazuri de coronavirus au fost confirmate la Constanta. Acestia sunt senatorul Vergil Chitac, asistentul personal si familia sa. Grav este ca parlamentarul a venit in contact cu foarte multa lume, din partid, din afara partidului, insusi presedintele Klaus Iohannis fiind nevoit sa-si ia masuri de protectie.

Seful ISU Constanta despre faptul ca Vergil Chitac a fost dus fara izoleta: Erau trei confirmati cu coronavirus si nu erau izolete suficiente Persoanele care sunt confirmate se transporta cu autospeciala pentru victime multiple

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Popa, Constanta a explicat ca senatorul Vergil Chitac, sotia si prietenul lor nu au fost transportati cu izoleta pentru ca persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple. Mai mult, potrivit acestuia, Constanta are o singura izoleta, in timp ce erau trei pacienti, scrie Info Sud-Est. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )